1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Με τον Φρούσιο στη Νεμέα κλείνει ο κύκλος των ορκωμοσιών στην Κορινθία

0

Με την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιου και των δημοτικών συμβούλων που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημαρχείο,  ολοκληρώνεται το τυπικό μέρος για την ανάληψη καθηκόντων απ΄τις νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές. Από 1η Σεπτεμβρίου παίρνουν την σκυτάλη του δήμου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ώσπου να ‘ρθει  και πάλι η στιγμή να κριθούν απ΄τους πολίτες για το έργο τους.

Στη Νεμέα χθες βράδυ το κλίμα ήταν ευχάριστο και επικράτησε αυτό που λέμε «πολιτικός πολιτισμός». Την συνεργασία ζήτησε ο νέος δήμαρχος Κώστας Φρουσιος απ΄όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν στις εκλογές.

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος που ήρθε δεύτερος στην κούρσα των εκλογών ευχήθηκε μία δημιουργική θητεία, μίλησε για κλίμα συνεργασίας όταν χρειαστεί και ευχήθηκε στον νέο δήμαρχο τα συναισθήματα που έχει τώρα να τα έχει και στο τέλος της θητείας.

Ο Απόστολος Καραχοντζίτης ευχήθηκε με τη σειρά του μια εποικοδομητική θητεία, τόνισε ότι θα στηρίξουν όποτε χρειαστεί, αλλά θα διεκδικήσουν όσα είχαν εξαγγείλει στον πρόγραμμα προεκλογικά και θα κάνουν κριτική όταν απαιτείται.

Η Σοφία Χρυσικοπούλου ευχήθηκε τέσσερα δημιουργικά χρόνια και παραγωγικό κλίμα συνεργασίας για το καλό των δημοτών και του δήμου. Ευχαρίστησε όσους την στήριξαν στον εκλογικό αγώνα της αλλά και τα δύο της «παιδιά» που κατάφεραν να εκλεγούν (Γεωργακόπουλος Γιαννακόπουλος).

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει μειωθεί αισθητά ο μέσος όρος ηλικίας κάτι που θεωρούμε θα λειτουργήσει θετικά για το δήμο. Νέα δραστήρια πρόσωπα όπως ο κ. Γεωργακοπουλος, η κα Παλυβου, ο κ. Ζάχος κ.α  θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης που χρειάζεται.

Η αίθουσα του δημαρχείου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο. Διακρίναμε τους βουλευτές Νίκο Ταγαρά και Μαριλένα Σούκουλη, το νέο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή, τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο, τον πρώην δήμαρχο Νεμέας Κώστα Καλατζή, τους Κωνσταντίνο Δαρσινό και τον Δημήτρη Σιάτο (υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Παν. Νίκα).

Ο Γ. Ψυχογιός ζητά περαιτέρω παράταση της κοινωφελούς εργασίας για την πυροπροστασία

Previous article

Η πρωταθλήτρια Κόρινθος 06 “παίζει” για το ΦΑΣΜΑ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.