1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Η Ορκωμοσία Βασίλη Νανόπουλου σηματοδοτεί νέα εποχή για το δήμο Κορινθίων (φωτο)

0
Το σύνθημα εκκίνησης δόθηκε… ξεκινάει η κούρσα της νέας δημοτικής αρχής  δήμου Κορινθίων. Μια κούρσα που απαιτεί αντοχές αλλά και ταχύτητα. Προϋποθέτει συνεργασία, σωστές αποφάσεις, διορατικές κινήσεις  και τόλμη. Γιατί αλλαγή χωρίς τόλμη παύει να είναι αλλαγή. Και το μήνυμα που έδωσε η κάλπη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ήταν η αλλαγή στο δήμο Κορινθίων και αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί. Ο Βασίλης Νανόπουλος, ο νέος δήμαρχος Κορινθίων, καλείται όχι απλά να ανταποκριθεί με συνέπεια στα καθήκοντά του αλλά να μετουσιωθεί σε ηγετική φυσιογνωμία που θα εμπνεύσει όλες και όλους στο νέο ταξίδι που τυπικά ξεκινά την 1η Σεπτέμβρη.

Ορκωμοσία δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων δήμου Κορινθίων

Ορκωμοσία Στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ορκωμοσία του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων και των συμβουλίων των κοινοτήτων του δήμου Κορινθίων. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά ενώ εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την τελετή από τις οθόνες που είχαν στηθεί στους φουαγιέ και στον εξωτερικό χώρο. Πολλοί επίσημοι και επώνυμοι Κορίνθιοι έδωσαν το παρών δίνοντας τις ευχές τους στους εκλεγέντες αυτοδιοικητικούς. Με πρώτο πρώτο τον Μητροπολίτη Κορινθίας Διονύσιο που χοροστάτησε στην τελετή ορκωμοσίας.

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου

Ο Βασίλης Νανόπουλος στη σύντομη ομιλία του εμφανίστηκε ενωτικός, με όρεξη για δουλειά ενώ παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα σε συστράτευση όλων των δημοτών για να αλλάξει προς το καλύτερο ο δήμος.

Βασίλης Νανόπουλος: Οι εκλογές τελείωσαν. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του δήμου Κορινθίων και των δημοτών. Τα οποία είναι πολλά. Για να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα χρειάζεται συνεργασία. Οι πολίτες περιμένουν από εμάς να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Ο Βασίλης Νανόπουλος ευχαρίστησε την οικογένεια του, τους συνεργάτες του, τα στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών και όσους δημότες τον τίμησαν με την ψήφο τους

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους αρχηγούς όλων των δημοτικών παρατάξεων του νέου Δ.Σ.

Σφιγμένος και αμήχανος ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός

Ο Νίκος Σταυρέλης υπενθύμισε την “κομβική” του θέση με τις 8 έδρες που έχει η παράταξή του

Ο Πελοπίδας Καλλίρης κινήθηκε σε πιο χαμηλούς τόνους με διάθεση συνεργασίας

Ο Τιμολέων Πιέτρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αλλαγή στο δήμο Κορινθίων

Ο Γιάννης Γκεζερλής αισιόδοξος για το έργο που θα επιδείξει η νέα δημοτική αρχή

Ο Μάριος Ασημακόπουλος με αινιγματικό λόγο

Η Ελένη Μπέκου πιστή στις αρχές του ΚΚΕ

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου. Κυρίαρχο θέμα στα πηγαδάκια που στήθηκαν οι συμμαχίες, οι ρόλοι  και τα προβλήματα που «καίνε» το δήμο.

Έξω απ΄το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

 

Τρίπολη: «Επεισοδιακή» η ορκωμοσία Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Previous article

SYKEATHLON 2019 | Μια γιορτή για τον Κορινθιακό κόλπο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.