1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στην Κόρινθο ξετρυπώνουν φίδια και … websites

0
«Λιώσαμε» πολλά πληκτρολόγια για να γράφουμε και να ξαναγράφουμε για τα σκουπίδια, τους βρώμικους κάδους και τα αγριόχορτα στην Κόρινθο αλλά και σε όλο το δήμο. Δυστυχώς απογοητευτήκαμε απ΄την αντιμετώπιση της αρμόδιας υπηρεσίας και της δημοτικής αρχής γενικότερα και εναποθέσαμε τις ελπίδες μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που αναλαμβάνει οσονούπω. Μας πρόλαβαν όμως τα φίδια που ξετρυπώνουν ακόμα και κοντά στο κέντρο της πόλης και σκιάζουν τους περαστικούς. Το korinthostv.gr δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία με ένα φίδι που στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου σε κεντρικό δρόμο που διασχίζουν καθημερινά πολλά παιδιά και μεγάλοι.

Φίδι στο κέντρο της Κορίνθου

Στο δήμο όμως δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με δαύτα, ο καιρός ζυγώνει και αυτό που προέχει για τον δήμαρχο είναι να βγει on line το ανανεωμένο site του Δήμου. Ακόμα και σε πιλοτική λειτουργία.

Σε πιλοτική λειτουργία το επίσημο site του Δήμου Κορινθίων που ανέβηκε on line 5 μέρες πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή

Ένα έργο που ακόμα μια φορά  γίνεται «στο πόδι» και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά… Και φυσικά τη δυσαρέσκεια πολλών Κορίνθιων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Η/Υ (τεχνικοί/σχεδιαστές website) που αναρωτιούνται γιατί ο δήμος να μην αναθέσει το έργο σε μια αξιόπιστη Κορινθιακή εταιρεία αλλά προτίμησε μια εταιρεία με έδρα το Κιάτο. Δεν θα σχολιάσουμε αν είναι μέτρια ή καλή δουλειά αυτό μπορείτε από μόνοι σας να το δείτε, όμως οφείλουμε να σταθούμε στο ηθικό ζήτημα που προκύπτει. Ερωτηματικά που φοβάμαι πως θα μείνουν και αυτά αναπάντητα  ή θα καλυφθούν επιπόλαια από «καλοδουλεμένες» δικαιολογίες.

Τραχίνιες| Μία συγκλονιστική τραγωδία στο στάδιο Αρχαίας Σικυώνας

Previous article

Ζητήσαμε απ΄τον νέο δήμαρχο Κορινθίων να μας πει τι μέλλει γενέσθαι με την πλατεία Περιβολάκια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.