ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ρουμελιώτης: Πρόκληση για μένα η Κόρινθος!

0

Ο Σταύρος Δανιήλ και η πολυετής γνωριμία τους ήταν ο ένας λόγος! Ο δεύτερος και καθοριστικός για την έλευση του Κώστα Ρουμελιώτη στην Κόρινθο και στον ΚΑΟ της Γ’ Εθνικής ήταν…η πρόκληση!

Προπονητής με γνώσεις, πείσμα και στόχους δεν μπορούσε να μην “δει” στην Κόρινθο μια ομάδα που ναι μεν έχει μπροστά της μια δύσκολη χρονιά μπορεί όμως παράλληλα να αποδείξει και πολλά με την επανάκαμψή της! Κι αυτό αν μη τι άλλο, πιστώνεται και στον “μαέστρο” της προσπάθειας, τον προπονητή, κι αυτό ο Κώστας Ρουμελιώτης το γνωρίζει καλά γι αυτό και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα 19 Αυγούστου θα παραδεχτεί πως “Ναι, η Κόρινθος για μένα είναι πρόκληση”!

“Είναι τιμή καταρχήν που δουλεύω στην ομάδα παράλληλα όμως ναι και πρόκληση! Σέβομαι την προσπάθεια που κάνει η καινούργια διοίκηση όπως σέβομαι και την προηγούμενη , τον προηγούμενο Πρόεδρο που είχα την τύχη να τον γνωρίσω. Ένας ιδιαίτερος λόγος για να έρθω ήταν ο Σταύρος ο Δανιήλ τον οποίον γνωρίζω από τον Απόλλωνα της Πάτρας και έχει μια σπουδαία πορεία στο χώρο, αλλά και όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης , τη νέα Πρόεδρο, τον Αντρέα  Καλαντζη , όλους που  με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο γι αυτό λέω ότι είναι τιμή για εμένα που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα σ αυτή τη στιγμή.

ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ξεκινάμε με θετικό πνεύμα, με αισιοδοξία, αναγνωρίζοντας βέβαια τις δυσκολίες αυτής της χρονιάς. Είμαστε σε μια χρονιά μεταβατική, μετά από μια χρονιά, την περσινή, περίεργη που ξεκίνησε με προσδοκίες για το σύλλογο, με μια καλή πορεία στον πρώτο γύρο, με μια πορεία στον δεύτερο που δεν ήταν ανάλογη και έναν υποβιβασμό που δεν τον περίμενε ο χώρος του μπάσκετ! Έχω ξαναδουλέψει σε μικρότερες πόλεις και καταλαβαίνω πως υπάρχει ένας προβληματισμός, μια έλλειψη ενθουσιασμού που η ομάδα πρέπει να καταφέρει να ξεπεράσει, να φέρει τον κόσμο πάλι κοντά της, κοντά στο μπάσκετ! Η Κόρινθος εκπροσωπείται από μια ομάδα στις εθνικές κατηγορίες και είναι η ομάδα της πόλης, αυτό θέλουμε να κάνουμε, να φέρουμε τον κόσμο στην κουλτούρα του μπάσκετ, να τον φέρουμε κοντά μας, να έχουμε μια καλή χρονιά όχι μόνο στην αντρική ομάδα αλλά οργανώνοντας και δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες μας. Σας λέω με μεγάλη ειλικρίνεια πως  έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά!”

ΤΟ “ΒΑΡΥ”  ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι πρώτες προπονήσεις έχουν ήδη δείξει και την..όρεξη αλλά και τις…άγριες διαθέσεις του κόουτς! Στο πρόγραμμα των αθλητών έχουν ενταχθεί πλην των απογευματινών προπονήσεων και πρωινές, πολύ πρωινές, τα ξυπνητήρια ηχούν στις 07:00 το πρωί διότι όπως και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν… τα αγαθά κόποις κτώνται! Και ο Κώστας Ρουμελιώτης του 2019 δεν επιθυμεί η χρονιά να στερηθεί αγαθών! Αγαθά τα οποία συγκεκριμενοποιεί.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

“Ο πρώτος στόχος για μένα είναι να φέρουμε την πόλη κοντά στην ομάδα! Τι κατηγορία θα είναι η ομάδα είναι σημαντικό αλλά όχι  τόσο όσο να φέρουμε παιδιά κοντά στην ομάδα! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 150-160 παιδιά στο μπάσκετ και υπάρχει και ζήτημα εγκαταστάσεων και ωρών και εκεί θέλουμε και τη βοήθεια των αρχών και του νέου δημάρχου, να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τον τρόπο να γυμνάζονται τα παιδιά , να έρχονται στον αθλητισμό , στις αξίες των ομαδικών αθλημάτων, την συνεργασία, την αλληλεγγύη, την  δημιουργικότητα . Ο 2ο στόχος είναι μια καλή πορεία στην κατηγορία! θα δουλέψουμε πολύ και ευελπιστώ στο να καταφέρουμε και τους δυο στόχους!”

Στο πλευρό του Κώστα Ρουμελιώτη βρίσκονται την φετινή χρονιά ως βοηθός Προπονητή ο Αντώνης Διαμαντίδης, ο Γυμναστής Νίκος Σκλίας και ο Φροντιστής Αντώνης Σιδέρης.

 

Οδηγός για δημοτικούς συμβούλους

Previous article

Εσύ ξέρεις από Νεμέα;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.