1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή Λουτρακίου για αντιδημοκρατική συμπεριφορά

0

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “αλλάζουμε ΜΑΖΙ” του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων” :

Η Δημοτική  Παράταξη “αλλάzουμε ΜΑΖΙ”  καταδικάζει, απερίφραστα, την αδικαιολόγητη εμμονή της Δημοτικής Αρχής να συγκαλέσει, το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση, την Παρασκευή, 9 Αυγουστου 2019, για σοβαρά θέματα, όπως αυτό της εκμίσθωσης του υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa και της γνωμοδότησης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης αιγιαλού και θαλάσσιου χώρου για την εκτέλεση του έργου “Κατασκευή αγκυροβολίου ανοιχτής θαλάσσης για την εκφόρτωση πετρελαιοειδών – τροποποίηση όδευσης αγωγών” της εταιρείας ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, που επηρεάζουν το μέλλον του Δήμου και να αγνοήσει προκλητικά τις πρόσφατα εκλεγείσες δημοτικές παρατάξεις, καθώς και τα εκλεγέντα μέλη αυτών.

Η Δημοτική μας Παράταξη συμμετείχε την Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019, σε κοινή συνάντηση των Δημοτικών Παρατάξεων με τους εργαζόμενους στο υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa και τον Πρόεδρο του εργατικού κέντρου και εξέφρασε την βούλησή της για κοινό μέτωπο αντίδρασης, στην εκτεθείσα πρόθεση της Δημοτικής Αρχής.

Μετά από τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στο, από 30 Ιουλίου 2019, γραπτό αίτημα της Δημοτικής μας Παράταξης, με αριθ. πρωτ. 14338, για καθορισμό συνάντησης για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος της εκμίσθωσης του Υδροθεραπευτηρίου, η Δημοτική Παράταξη “αλλάzουμε ΜΑΖΙ”, αποφάσισε:

  • Να καταγγείλει τη μέχρι σήμερα σιωπή της Δημοτικής Αρχής, ως προς το γραπτό αίτημα της Παραταξής μας, για ενημέρωση επί του συγκεκριμένου θέματος.
  • Nα στηρίξει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται και που πρόκειται να ληφθούν, από κοινού, με τις υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις, που εκπροσωπούν το 62% του εκλογικού σώματος του Δήμου μας, προκειμένου όλες οι τελικές επιλογές των ως άνω αναφερόμενων σοβαρών θεμάτων, οι οποίες επηρεάζουν το μέλλον του Δήμου, να αποφασιστούν από το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2019” – Που και πότε θα λάβει μέρος

Previous article

Καζίνο Λουτρακίου: Η απάντηση της Διοίκησης στους εργαζόμενους για τα φιλοδωρήματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.