ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο Παννεμεατικός με νέο πρόεδρο τον Λάκη Μανωλάκο

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Αυγούστου η εκδήλωση της οικονομικής ενίσχυσης του Παννεμεατικου στην Νεμέα.

Η νεοεκλεγείσα διοίκηση με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία έδωσε από νωρίς το στίγμα της, καθώς τόνισε την θετική της διάθεση, αλλά και την αποφασιστικότητα της για την νέα σεζόν της ομάδας.

Την στήριξη τους προς την νέα διοίκηση της ομάδας της Νεμέας, έδωσαν και οι Νεμεάτες όμως, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της με μεγάλη επιτυχία.

Σημαντική ήταν και παρουσία αρκετών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας από την περίοδο συμμετοχής της στην Β’ Εθνική έως και σήμερα.

Η φετινή σεζόν αποτελεί ρίσκο για τον πρόεδρο του Παννεμεατικού και για το διοικητικό συμβούλιο. Έχουν σίγουρα πολύ δουλειά μπροστά τους αλλά και μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Φωτογραφία από την εκδήλωση

Στο σύντομο χαιρετισμό που που απηύθυνε στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάκης Μανωλάκος τόνισε μεταξύ άλλων:

“Σ’ αυτή τη νέα χρονιά, επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας αυτού του ένδοξου συλλόγου. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Πάντα να θυμόμαστε πως είμαστε ο ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ,και οτι αγωνίζεται πάντοτε για τίτλους. Ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη σε κάθε παιγνίδι.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι.
Η ομάδα σήμερα μας χρειάζεται όλους. Οι δυσκολίες παραμένουν και μαζί πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν περισσεύει κανένας. Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε για να την οδηγήσουμε ξανά στις λεωφόρους των τίτλων και των επιτυχιών.

Σας καλώ να στηρίξετε τη φετινή προσπάθεια. Σας καλώ να στηρίξετε την ομάδα μας, τον ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟ. Τους ποδοσφαιριστές μας και το Τεχνικό επιτελείο.

Η ομάδα έχει ποιότητα. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά , η οποία πολύ σύντομα θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο και τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν”.

Βίκυ Γεωργακοπούλου

Οι εργαζόμενοι του Loutraki Thermal Spa ανησυχούν για τις θέσεις εργασίας τους

Previous article

Αρχαία Κόρινθος: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φρεάτιο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.