ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ανέβηκε στο βάθρο ο Θάνος Διαμαντίδης

0

Το τριήμερο του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων κορασίδων εφήβων νεανίδων ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του Διαμαντίδη Θάνου στα 200 μέτρα πρόσθιο.

Το αξιοσημείωτο στην επίτευξη αυτή είναι το “σπάσιμο” (του ήδη βελτιωμένου ατομικού του ρεκόρ) κατά 6 δευτερόλεπτα από το χρόνο του προκριματικού σε σχέση με αυτόν του τελικού. Είναι η πρώτη παρουσία αθλητή του ΝΟΚ στο βάθρο πανελληνίου πρωταθλήματος σε ατομικό αγώνισμα έπειτα από 5 χρόνια.

Ο Θάνος έλαβε μέρος σε άλλα 2 αγωνίσματα, στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο.
Βρέθηκε μια ανάσα από ένα ακόμη μετάλλιο καθώς κατέκτησε την 4η θέση στα 100 μέτρα ενώ βγήκε 7ος στα 50. Σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα του αθλητή μας αποτελούν τα 3 ατομικά ρεκόρ που πέτυχε και στα 3 αγωνίσματα.

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Κορίνθιου αθλητή-προπονούνταν με το ΝΟΚ αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΝΟ Αργυρούπολης Χρήστου Κόλλια. Και ο Χρήστος βρέθηκε μία φορά στον μεγάλο τελικό και δύο στον τελικό β, στα ατομικά αγωνίσματα που έλαβε μέρος,ενώ πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα 200 μέτρα ύπτιο.Παράλληλα, συμμετείχε και σε 2 ομαδικά αγωνίσματα στα 4×100 ελεύθερο και 4×100 Μικτή με τα χρώματα του ΑΝΟΑ.

Την περίοδο 15-17 Ιουλίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης διεξήχθησαν οι πανελλήνιοι αγώνες των κατηγοριών παίδων κορασίδων όπου ο Κορίνθιος αθλητής Μπάκουλης Δημήτρης που προπονούνταν με το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου όλη τη φετινή χρονιά και ανήκει στην Ολυμπιάδα 73 πήρε μέρος στα 50,100 και 200 μέτρα πεταλούδα και κατάφερε να επιστρέψει από τη συμπρωτεύουσα με 3 ατομικά ρεκόρ και στα 3 αγωνίσματα που “έπεσε”, αποτελέσματα που τον έφεραν πολύ κοντά στην παρουσία του στον τελικό β’.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου εύχεται θερμά συγχαρητήρια και στους 3 αθλητές -καθώς και τον προπονητή που τους καθοδηγούσε τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον κύριο Χρήστο Ζιώγα και τελειώνει τη θητεία του στην στην ομάδα με την επιτυχία του χάλκινου μεταλλίου- για τις δυναμικές τους παρουσίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον ❗❗❗

Ακολουθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα οπεν στο κολύμβητηριο του Αλίμου την ερχόμενη εβδομάδα με την παρουσία των Διαμαντίδη Θάνου, Μπάκουλη Δημήτρη (Ολυμπιάδα 73) και Κόλλια Χρήστου όπου αυτοί θα είναι και οι τελευταίοι αγώνες για τη φετινή χρονιά !

Έρχεται το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης

Previous article

Αιγύπτιοι μαθητές καθάρισαν την παραλία Ποσειδωνίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.