ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Κορινθίας | «Η εγχείριση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε»

0
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Επιμελητήριο Κορινθίας το τελευταίο 4μηνο, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Πιτσάκη να έχει χάσει την πλειοψηφία και πλέον να μην μπορεί να περάσει κανένα θέμα απ΄το Διοικητικό Συμβούλιο. Τρανταχτό παράδειγμα ο ισολογισμός που θα έπρεπε να είχε εγκριθεί και σταλεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης εδώ και  4μήνες και παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα. Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των επικεφαλής των συνδυασμών του Επιμελητηρίου εκτός του Δημήτρη Ραψωματιώτη που απουσίαζε, χωρίς όμως να καταστεί εφικτό να εξομαλυνθεί η τεταμένη κατάσταση και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε συνέχεια των παραπάνω, οι επικεφαλής  συνδυασμών Παναγιώτης Λουζιώτης και  Σωτήρης Μουρίκης, ο β’ αντιπρόεδρος Σωτήρης Κουκουλάκης, η Γενική Γραμματέας Ελένη Κωνσταντίνου, η οικονομική επόπτρια Χριστίνα Οικονόμου και το μέλος του Δ.Σ. Μαρίνα Ταουξίδη πραγματοποίησαν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την αδιέξοδη φάση που βρίσκεται το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου ζητώντας την παραίτηση του Προέδρου για να αναδειχθεί με εκλογές νέο προεδρείο και να επιστρέψει η ομαλή ροή λειτουργίας.

Θα παραιτηθεί ο Παναγιώτης Πιτσάκης από πρόεδρος του Επιμελητηρίου;

  Οι καταδικαστέες συμπεριφορές του Προέδρου “Δεν κατάφερε να ενώσει ο Παναγιώτης Πιτσάκης τα μέλη και τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου καθώς επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά και απαξιώνει τους συναδέλφους και τις θέσεις που εκπροσωπούν. Δεν λειτουργούμε σαν ομάδα και δεν μπορεί να βρεθεί κάποια φόρμουλα λειτουργίας του Επιμελητηρίου με την υπάρχουσα κατάσταση”. Αυτό είναι με λίγα λόγια το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν στα μέλη του Επιμελητηρίου και όλο τον Επιχειρηματικό κόσμο της Κορινθίας, οι συμμετέχοντες στη Συνέντευξη Τύπου.

Η Χριστίνα Οικονόμου ως οικονομική επόπτρια ανέφερε πως ο πρόεδρος απαξιώνει τη θέση της καθώς δεν έχει έγκαιρη και επαρκή ενημέρωση για τα οικονομικά θέματα που έρχονται στο συμβούλιο. Ταυτόχρονα έκανε λόγο για απρεπή και ασεβή συμπεριφορά του Προέδρου προς το πρόσωπό της.

Να σημειώσουμε πως πρώτη φορά στα χρονικά, το Επιμελητήριο Κορινθίας αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα. Το σημερινό προεδρείο απέτυχε να λειτουργήσει στο πλαίσιο της αναλογικής και να διευρύνει την οριακή πλειοψηφία που έλαβε με εσωτερικές διαδικασίες κατόπιν των εκλογών. Αναμένετε με ενδιαφέρον η απάντηση του προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη.

Το Λουτράκι ξανά στο Κεντρικό Δελτίο του Alpha TV

Previous article

Πιτσάκης: Όσοι διαφωνούν με τις “διαδικασίες” να παραιτηθούν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.