1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Και εγένετο το… αυτονόητο! Ο Πελοπίδας Καλλίρης διορίζεται Γ.Γ. σε Υπουργείο

0

Ο Πελοπίδας Καλλίρης είναι ο νέος γενικός γραμματέας της βιομηχανίας, υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με υπουργό τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Κορίνθιος πολιτικός και αυτοδιοικητικός έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος Κορινθίων στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές (έχοντας την στήριξη της ΝΔ) όμως κατέλαβε την 4η θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Άδωνις Γεωργιάδης παρευρέθηκαν στην Κόρινθο την βραδιά παρουσίασης του συνδυασμού, στηρίζοντας θερμά την υποψηφιότητά του για το δήμο Κορινθίων.

Στον Β’ γύρο των εκλογών ο συνδυασμός  “Δύναμη Εξέλιξης” με ανακοίνωσή του στήριξε τον Βασίλη Νανόπουλο που τελικά ήταν και ο νικητής των εκλογών.

Μεταξύ άλλων αναφέρετε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η “Δύναμη Εξέλιξης” μετά το αποτέλεσμα των εκλογών:

“Μαζί με τους αιρετούς εκπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αγωνιζόμαστε για να κάνουμε πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου μας.

Με αδιαπραγμάτευτες τις αρχές και τις αξίες μας για τη χρηστή διακυβέρνηση του τόπου, πρωτίστως με διαφάνεια και λογοδοσία, η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ θα ανταποκριθεί στο ακέραιο στην εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τις προσδοκίες των συντοπιτών μας”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις θα υπάρξουν ανακατατάξεις στον συνδυασμό και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων.

Τρεις συμβούλους βγάζει ο Νίκας στην Κορινθία – Ποιοι εκλέγονται ανά νομό

Previous article

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.