ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο ΟΑΚ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

0
Ολοκληρώθηκε το 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το  Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. O Ο.Α.Κ. τίμησε το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δια μέσου του προέδρου του, κου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, για το πολύπλευρο έργο που έχει αναπτύξει ο οργανισμός εδώ και πολλά χρόνια και την ανιδιοτελή προσφορά του στην κοινωνία μας. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου ανακοίνωσε στον κο Γιαννόπουλο την απόφαση του συλλόγου να φιλοξενήσει καθόλη τη νέα αθλητική χρονιά αφιλοκερδώς όποιο παιδί του οργανισμού θελήσει να παρακολουθήσει τα μαθήματα και τις δραστηριότητες του ομίλου, τονίζοντας πως το όραμα του ΟΑΚ δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό αλλά και στο κοινωνικό  έργο.   Κάθε χρόνο και καλύτερο το τουρνουά Η άρτια οργάνωση ήταν για άλλη μια χρονιά το θέμα συζήτησης μεταξύ των αθλητών, καθώς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου υπερέβαλαν εαυτό και φρόντισαν να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες, τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν και φέτος αθρόα. Στις εφτά μέρες που διήρκεσε το τουρνουά  αγωνιστήκαν στα γήπεδα της Κορίνθου πολλοί από τους σημαντικότερους έλληνες τενίστες και το Κορινθιακό κοινό ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους με αποκορύφωμα την πρωτοφανή προσέλευση την ημέρα του τελικού!!

16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ»

16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ»

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη τo Σάββατο το απόγευμα μεταξύ των  Χρήστου Αντωνόπουλου και Σταμάτη Καπίρη με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 64/63.

Ο πατήρ Παύλος είπε δυο λόγια για τον πολιούχο της πόλης Απ. Παύλο, προς τιμήν του οποίου γίνεται το συγκεκριμένο τουρνουά και στη συνέχεια μαζί με τον πρόεδρο του Ο.Α.Κ. έδωσαν στους δύο φιναλίστ από μία εικόνα του Αποστόλου

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη τo Σάββατο το απόγευμα μεταξύ των Χρήστου Αντωνόπουλου και Σταμάτη Καπίρη με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 64/63

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού ξεκίνησε η φαντασμαγορική τελετή λήξης. Αρχικά, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου κος Γιώργος Κεφερλής μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο και τα παιδιά του ομίλου έσβησαν την τούρτα για τα 40 χρόνια που κλείνει φέτος ο Ο.Α.Κ. και στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο συνεχάρη τους δύο φιναλίστ για τον καταπληκτικό τελικό που χάρισαν στο κοινό  και κράτησε το ενδιαφέρον όλων μέχρι και τον τελευταίο πόντο,  αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη  διοργάνωση όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ» υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά. Στη συνέχεια ευχαρίστησε  για άλλη μια φορά την οργανωτική επιτροπή, τους προπονητές του ομίλου, την επιδιαιτήτρια, τους διαιτητές, το σώμα εθελοντών σαμαρειτών , τα ball kids για την πολύτιμη βοήθειά τους,  τους χορηγούς των αγώνων (ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, CASINO LOUTRAKI, ΤΑΓΑΡΑΣ, ΚΟΡΙΝΤΗΙΑΝ PALACE, PIZZA FAN, KANDAYLOS, PASTEL, ΘΥΡΕΑ, EUROFARMA, ΥΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΗΣ, MY TRAINER, ΟΜΟΡΦΗ ΩΡΑ, ΑΦΟΙ ΚΕΦΕΡΛΗ Ο.Ε., ΑΝΘΟΚΗΠΙΟ ΑΣΛΑΝΗΣ, G4S AG GROUP SECURITY) και ιδιαίτερα θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τους κόπους της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου υποσχόμενος παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το τέλος των αγώνων οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ με το catering που είχε ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή, μια προσφορά των  εταιρειών PIZZA FAN, KORINTHIAN PALACE, ΘΥΡΕΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ CAFÉ-FOOD, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ!!

Βορίδης – Κουρεμπές επί ποδός για τις ζημιές σε καλλιέργειες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Previous article

Το Επιμελητήριο Κορινθίας πάει στην ΔΕΘ και σε προσκαλεί μαζί του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.