ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις ή να αναπτύξεις την επιχείρησή σου χωρίς να έχεις κεφάλαιο

0

Το sfedona.gr έχει δημοσιεύσει άρθρο σχετικά με τη δράση της Action Finance Initiative(AFI) στο νομό της Κορίνθου.

Η Action Finance Initiative (AFI) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα από την ActionAid Hellas κι τη γαλλική οργάνωση ADIE – ηγέτιδα στη Δυτική Ευρώπη στο τομέα των μικροπιστώσεων.

Η AFI παρέχει πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανθρώπους που είτε θέλουν να δημιουργήσουν μια μικρή επιχείρηση, είτε έχουν μια μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να την αναπτύξουν, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση από άλλες πηγές.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα από ανθρώπους της AFI για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα αλλά και να λάβουν απαντήσεις σε κάθε απορία ή προβληματισμό που έχουν σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AFI μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.afi.org.gr/ή την σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/ActionFinanceInitiative/ και στο instagram www.instagram.com/afi_greece.

Καθολικοί μοτοσυκλετιστές επισκέφθηκαν το Βήμα του Απ. Παύλου στην Αρχαία Κόρινθο

Previous article

Βορίδης – Κουρεμπές επί ποδός για τις ζημιές σε καλλιέργειες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.