ΕΛΛΑΔΑ

Τέχνη, Πολιτισμός & Γνώση. Μάθε για το Φεστιβάλ που τα “Αγκαλιά-ζει” όλα

0

Όταν είδα το όνομά της στην οθόνη του κινητού μου να με καλεί, αναρωτιόμουν τι νέο ετοιμάζει και πάλι απαντώντας βιαστικά για να μάθω.

Η Αθανασία Κούγια είναι η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαλιά-ΖΩ  και έχει εμπνευστεί και “βάλει πλάτη” σε πολλές κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις στο δήμο Σικυωνίων. Προσωπικά την γνώρισα πέρσι την άνοιξη όταν έκανε το επίτευγμα να ενώσει 47 συλλόγους και φορείς του δήμου (όσοι ασχολούνται με συλλόγους καταλαβαίνουν γιατί το χαρακτηρίζω επίτευγμα) σε ένα διήμερο εκδηλώσεων με μήνυμα την παγκόσμια ειρήνη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Αυτή τη φορά η Αθανασία μου είπε με ενθουσιασμό ότι ο Σύλλογος Αγκαλιά-ΖΩ ετοιμάζει ένα Φεστιβάλ Τέχνης, Πολιτισμού & Γνώσης στο Κάτω Διμηνιό. Συγκεκριμένα το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο club Caribean (Πευκιάς Κάτω Διμηνιού) στις 12-13-14 Ιουλίου στα πλαίσια των ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2019. Αν λοιπόν σας βγάλει ο δρόμος προς τα ‘κει, προτείνω να περάσετε μια βόλτα ή ακόμα αν μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις τρεις βραδιές μιας και η κάθε μία είναι ξεχωριστή και όλες σημαντικές.

Ιδού λοιπόν το πρόγραμμα:

-την 1η μέρα 12 Ιουλίου, live συναυλία απο τους Pop Frogs και τους Δριύδες
-την 2η μέρα 13 Ιουλίου, παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφικής μας ομάδας. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με ελληνικές επιλογές.
-την 3η ημέρα 14 Ιουλίου ενημερωνόμαστε για την Κοινωνική επιχειρηματικότητα

Και τις τρεις ημέρες θα λειτουργεί έκθεση  έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών των αντίστοιχων ομάδων του Συλλόγου Αγκαλιά-ΖΩ  καθώς και φίλων καλλιτεχνών.

Η έκθεση μπορεί να είναι επισκέψιμη από τις 11 τα πρωινά , ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα ξεκινάνε 9.30 μ.μ

Με τρέλα οι Locomondo έρχονται στην Κόρινθο

Previous article

128 ψήφοι έκριναν το αποτέλεσμα

Next article

More in ΕΛΛΑΔΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.