4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

CBDOilShop: Το Νο.1 Brand Με Το Μεγαλύτερο Δίκτυο Franchise Πανελλαδικά

0

Αν αναζητάτε μια κερδοφόρακαι δυναμική συνεργασία με ένα brand που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, τότε CBDOilShop είναι η επιχειρηματική ευκαιρία που ψάχνατε.

Το CBDOilShop ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα από 100% οργανικά, πιστοποιημένα και νόμιμα προϊόντα CBD, από κορυφαία brands.

 

ΤοCBDOilShop με μια γρήγορη ματιά

 

  • 42 καταστήματα πανελλαδικά
  • Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων brandsPHYTO+,Canvory, Seedbis, CBDCARE, EasyJoint, Pablo, JeanBio (Επίσημος Διανομέας)
  • Περισσότερα από 30 brands
  • Περισσότερα από 400 προϊόντα
  • Συνεργασία με εξειδικευμένο δίκτυο ιατρών
  • Εξειδίκευση σε έλαια CBD, ανθούς και βρώσιμα προϊόντα κάνναβης

42 καταστήματα CBDOilShop έχουν ανοίξει ήδη σε όλη την Ελλάδα

Το successstory του brand

Η τεράστια επιτυχία του CBDOilShop αποδεικνύεται από τους ίδιους τους franchisees, οι οποίοι αναφέρουν πως η προσέλευση στα καταστήματα είναι μαζική και το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για την κανναβιδιόλη, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα μας ανέφερε ο franchisee του CBDOilShop στα Χανιά, Ανδρέας Θωμόπουλος.

 

Ποια είναι η εικόνα σας από τον κόσμο που επισκέπτεται το κατάστημα;

 

«Ο κόσμος φαίνεται πως αφήνει πίσω του τις προκαταλήψεις και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης. Μας εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ήδη το CBD. Είτε επειδή έχουν διαβάσει πληροφορίες ή από κάποιο κοντινό τους πρόσωπο,που το χρησιμοποιεί και τους το έχει προτείνει.»

«Καθημερινά στο κατάστημά μας καλωσορίζουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Από ασθενείς με προβλήματα υγείας,που αναζητούν μια εναλλακτική μορφή θεραπείας, μέχρι ανθρώπους που θέλουν ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής.»

«Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, να ενημερώσουμε τον κόσμο και να προσφέρουμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας για την ωφέλιμη ουσία της κανναβιδιόλης. Πράγμα που έχουμε καταφέρει.»

Πως προέκυψε η συνεργασία με το CBDOilShop;

 

«Η αγορά του CBD σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως και έχει κερδίσει μεγάλο έδαφος και στην Ελλάδα.Αυτό με έκανε να σκεφτώ το ενδεχόμενο μιας επιχειρηματικής επένδυσης στον συγκεκριμένο τομέα.»

«Όταν μίλησα με τον ιδρυτή του CBDOilShop, Χάρη Χριστοφοράτο και του εξέφρασα την επιθυμία μου να συνεργαστούμε, μέσα από την κουβέντα μας κατάλαβα, πως αυτή ήταν μακράν η πιο συμφέρουσα, κερδοφόρα και ασφαλής επιλογή.»

«Κοιτώντας πίσω μπορώ να πω ότι η επιλογή μου με δικαίωσε, αφού η συνεργασία μου με την επιχείρηση είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που περίμενα.»

Πότε αρχίσατε να βλέπετε κέρδη από το κατάστημα;

Προς μεγάλη μου έκπληξη, παρατήρησα πως το κατάστημα είχε αποφέρει σημαντικά κέρδη, από τον πρώτο κιόλας μήνα. Ο λόγος που συνέβη αυτό σε τόσο πρώιμο στάδιο, συνδέεται άμεσα με το πως είναι στημένη η επιχείρηση.

Η εκπαίδευση και η υποστήριξη που μας παρείχε η ομάδα του CBDOilShop, μας βοήθησε να αποκτήσουμε βαθιά γνώση και εξειδίκευση πάνω στα προϊόντα και στις ιδιότητές τους, ώστε να είμαστε κι εμείς έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κοινού και να λύσουμε τις απορίες τους.

 

Ποια θα ήταν η συμβουλή σας σε έναν υποψήφιο franchisee;

«Κάθε υποψήφιος franchisee πρέπει να γνωρίζει πως το καλά καταρτισμένο προσωπικό, η υποστήριξη και η εκπαίδευση, είναι το άλφα και το ωμέγα μιας επιτυχημένης συνεργασίας. Μεγάλη σημασία έχει επίσης η επιλογή του κατάλληλου σημείου του καταστήματος.»

«Σε αυτό το κομμάτι, η βοήθεια της ομάδας του CBDOilShop είναι πραγματικά πολύτιμη, αφού φροντίζουν ώστε όλα τα καταστήματα να ανοίγονται πάνω σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους. Έτσι είναι εύκολα προσβάσιμα στο κοινό και τα προϊόντα αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο.»

 

Επενδυτικές πληροφορίες

 

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 35 τ.μ.
  • Συνολικό ύψος επένδυσης: 000 – 27.000€
  • Δικαίωμα εκμετάλλευσης (Royalties): 0

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise, επικοινωνήστε σήμερα με τον

Χάρη Χριστοφοράτο

General Manager τουCBD Oil Shop

Mobile :6945514576

e- mail : hchristoforatos@cbdoilshop.gr

 

Οριστικό! Η Μαριλένα Σούκουλη θα εκπροσωπήσει την Κορινθία στη Βουλη

Previous article

Σπουδαία έργα πολιτισμού για την Κορινθία εντάχθηκαν στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 – 2020

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.