ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Cosmogym Summer 4ALL| Κατέπληξαν τους θεατές στο Λουτράκι

0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Cosmogym Summer 4ALL 2019 που πραγματοποιήθηκε από τις 30/6 έως τις 5/7 στο Λουτράκι Κορινθίας.

18 ομάδες από 10 χώρες (Χονγκ Κονγκ, Πορτογαλία, Γαλλία, Λιθουανία, Κύπρο, Δανία, Σκωτία κ.α.) με περίπου 600 συνολικά αθλητές και παράγοντες φιλοξένησε η όμορφη λουτρόπολη, η οποία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε “μητρόπολη” μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και events. Και εδώ αξίζει να συγχαρούμε τον Σπύρο Καραβούλη, πρόεδρο του Ομίλου Sport Camp και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, που οραματίστηκε και δούλεψε μεθοδικά και αποτελεσματικά ώστε το Λουτράκι να μπει στον διεθνή αθλητικοτουριστικό χάρτη. Η άψογη συνεργασία με το Δήμο, την Περιφέρεια και άλλους φορείς της περιοχής λειτούργησε καταλυτικά στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Αξέχαστη φιλοξενία 

Οι φιλοξενούμενοι περιγράφουν ως μια μοναδική εμπειρία την διαμονή τους στο Λουτράκι απολαμβάνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης και διασκέδασης που είχε σχεδιαστεί ειδικά για αυτούς. Περπάτησαν το παραλιακό Λουτράκι και έκαναν τα ψώνια τους στην τοπική αγορά.

Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τρεις δημοφιλείς κοντινούς προορισμούς .

  • Εκδρομή στην Αθήνα (Ακρόπολη και ιστορικό κέντρο)
  • Εκδρομή στην Αργολίδα (Θέατρο Επιδαύρου, Ναύπλιο)
  • Εκδρομή στην Κορινθία (Αρχαία Κόρινθος, Ισθμός, Νεμέα)

Μοναδικό θέαμα

Εκατοντάδες θεατές κάθε ηλικίας καταχειροκρότησαν το πρόγραμμα των γκρουπ που συμμετείχαν στο Cosmogym Summer 4ALL. Υψηλών απαιτήσεων προγράμματα με εφευρετικά concept, εντυπωσιακά κουστούμια και θετική ενέργεια ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά για την επόμενη διοργάνωση.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ:

 

Παπασταμόπουλος: Την ΚΥΡΙΑΚΗ θα κριθεί εάν το παλιό, το διεφθαρμένο και το διαπλεκόμενο θα πάνε στην άκρη μια για πάντα

Previous article

Είσαι άνεργος; Με 2.800€ σε επιδοτεί το Επιμελητήριο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.