ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Με καλύτερες επιδόσεις και διακρίσεις επέστρεψε ο ΝΟΚ απ΄το Χαϊδάρι

0

Οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν για την προαγωνιστική ομάδα ολοκληρώθηκαν το τριήμερο 28-30 Ιουνίου 2019 στους Πανελλήνιους Αγώνες των προαγωνιστικών σε δύο κολυμβητήρια στην Αθήνα με ταυτόχρονη διεξαγωγή σε Χαϊδάρι -για τις ηλικίες 9 και 10 ετών- και Περιστέρι -για τις ηλικίες 11 και 12 ετών-.

Η παρουσία του ΝΟΚ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ήταν για μία ακόμη φορά πολύ καλή καθώς για έναν ακόμα αγώνα η πλειοψηφία των αθλητών βελτίωσε τις επιδόσεις της. Οι βελτιώσεις αυτές επέφεραν το ασημένιο μετάλλιο από τον αθλητή Διαμαντίδη Χάρη στα 50 μέτρα πρόσθιο καθώς και την παρουσία του στην 8αδα στα αγωνίσματα 100 και 200 μετρα πρόσθιο όπου κατέλαβε την 6η και 8η θέση αντίστοιχα.

Στους καλύτερους 8 ανάμεσα σε ομάδες απο ολόκληρη τη χώρα βρέθηκε 3 φορές ο αθλητής Ηλιάκης Γεώργιος στα 50,100 ελεύθερο και 50 πεταλούδα και συγκεκριμένα στην 7η θέση και στα 3 αγωνίσματα.

Στην καλύτερη οχτάδα βρέθηκε και ο Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος στα 200 μέτρα ελεύθερο όπου κατετάγη 8ος!

Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή των μικρότερων αθλητών μας που αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν για τα επόμενα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον με τόσες ομάδες από την Ελλάδα.

 

Τέλος, οι αγώνες αυτοί ήταν και οι τελευταίοι για τους κολυμβητές μας ηλικίας 12 ετών με την προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΚ,αφου απο το Σεπτέμβρη θα προπονούνται και αγωνίζονται με την αγωνιστική!

Οι προπονήσεις της προαγωνιστικής συνεχίζονται κανονικά σε πιο ήπιους ρυθμούς μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ για την αγωνιστική ομάδα η προετοιμασία εντείνεται καθώς στα μέσα του μήνα ακολουθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικών κατηγοριών σε Θεσαλονίκη Βόλο και Αθήνα.

Ομιλίες, συζήτηση και γλέντι… απόψε στην κεντρικη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο

Previous article

Φανταστικό καλοκαίρι στο MareWest με θερινό σινεμά, παιχνίδι στην ECOLAND και sunset pilates

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.