1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Χ.Δήμας: Θα ενισχύσουμε το αγροτικό εισόδημα και αυτό δεν είναι ευχή είναι δέσμευση

0

Σε Θροφαρί, Ζεμενό, Καρυά, Γελληνιάτικα, Τρίκαλα, Καστράκι, Δάφνη, Αηδόνια και Λεόντιο βρέθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρίστος Δήμας.

Ο κ. Δήμας άκουσε τις ανησυχίες των κατοίκων για την εξασθένιση του αισθήματος της ασφάλειας στα χωριά και τα χωράφια, ενώ έκανε εκτενείς αναφορές για την αναγκαιότητα η επόμενη Κυβέρνηση να ενισχύσει το αγροτικό εισόδημα.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Θροφαρί, Ζεμενό, Καρυά, Γελληνιάτικα, Τρίκαλα, Καστράκι, Δάφνη, Αηδόνια και Λεόντιο. Πολλές ερωτήσεις και παντού οι ίδιες αγωνίες. «Θα μειωθούν οι φόροι;», «θα περνάει πιο συχνά η Αστυνομία;», «πότε επιτέλους ο ΕΛΓΑ θα κάνει ορθολογικές εκτιμήσεις;».

Έδωσα αρκετές απαντήσεις για την επόμενη ημέρα της χώρας με βάση το πρόγραμμα και το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Οραματιζόμαστε μια χώρα στην οποία όλοι οι πολίτες θα αισθάνονται ασφαλείς για τη ζωή και την περιουσία τους, ενώ οι αγρότες θα έχουν σημαντικά κίνητρα για να γυρίσουν στα χωράφια τους.

Οφείλουμε να στηρίξουμε στην πράξη το αγροτικό εισόδημα και αυτό δεν είναι ευχή, αλλά δέσμευση.»

Σήμερα Δευτέρα 1/7, ο κ. Δήμας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε Κορίνθιους ετεροδημότες στην Αθήνα στις 7.30 στο Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10), ενώ για την Τετάρτη 3/7 το βράδυ στις 9.15 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η κεντρική του ομιλία στην Κόρινθο, στο μικρό θέατρο του Δήμου Κορινθίων (Κολιάτσου 32 και Ερμού, Δημαρχείο)

600.000 ευρώ στους δήμους για τα αδέσποτα

Previous article

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.