1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Μαριλένα Σούκουλη: Πάμε να σηκώσουμε την Κορινθία μας ψηλά γιατί είναι το σπίτι μας και αξίζει

0

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με θέμα τη συμμετοχή της στις επικείμενες εθνικές εκλογές .

Ξεκινώντας με μια σύντομη αναφορά στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης στην τοπική κοινωνία εξέφρασε τη στήριξή της ώστε να επιτύχουν τη βιωσιμότητά τους μέσα στην κρίση και να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλες και όλους για την θερμή ανταπόκριση που δείχνουν για τη συμμετοχή της στης εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Είμαι δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας. Αγωνίζομαι καθημερινά, τίποτα δεν μου χαρίστηκε όπως και σε πολλούς ακόμα ανθρώπους. Μέσα από την δουλειά μου αλλά και την ενασχόλησή μου με την πολιτική γνωρίζω την Κορινθία σπιθαμή προς σπιθαμή και θεωρώ πως είμαι έτοιμη να περάσω σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό του Εθνικού Κοινοβουλίου».

Η Μαριλένα Σούκουλη έθεσε ως στόχο της τα επόμενα χρόνια η «Κορινθία μας» να μπει στο επίκεντρο. «Σκεφτόμαστε τοπικά, αναπτυσσόμαστε παγκόσμια», τόνισε η υποψήφια βουλευτής.

Σύμφωνα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κορινθίας, η Μαριλένα Σούκουλη,  ανέλυσε τους άξονες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας . Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της υποψήφιας βουλευτή Μαριλένας Σούκουλη.

 

Έστω και τώρα ο δήμος Κορινθίων οφείλει να καθαρίσει τα αγριόχορτα

Previous article

10 λόγοι που δεν ποστάρω τον έλεγχο του παιδιού μου στο ίντερνετ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.