ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

AFI: Ρευστότητα και επιχειρηματική καθοδήγηση σε Κορίνθιους επιχειρηματίες και ανέργους

0

Πρόσβαση σε χρηματοδότηση σε ανέργους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που είναι αποκλεισμένοι από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα και χρειάζονται ρευστότητα και επιχειρηματική καθοδήγηση για να επιχειρήσουν δίνει η Action Finance Initiative(AFI) στο νομό της Κορίνθου.

Η Action Finance Initiative (AFI) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα από την ActionAid Hellas κι τη γαλλική οργάνωση ADIE – ηγέτιδα στη Δυτική Ευρώπη στο τομέα των μικροπιστώσεων.

Η AFI παρέχει πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανθρώπους που είτε θέλουν να δημιουργήσουν μια μικρή επιχείρηση, είτε έχουν μια μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να την αναπτύξουν, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση από άλλες πηγές.

Η AFI, από το 2014, έχει στηρίξει πάνω από 260 ανέργους και μικροεπιχειρηματίες ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε μικροδάνεια συνολικού ύψους >2 εκατομμυρίων ευρώγια να ιδρύσουν την δική τους εταιρία ή να επεκτείνουν την υφιστάμενη επιχείρηση τους, ενώ ήδη από τις αρχές του 2019 η AFIσε συνεργασία με την ΕurobankΚορίνθουέχει πραγματοποιήσει χρηματοδοτήσεις σε ανέργους και επιχειρηματίες της Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον επιχειρηματικό κλάδο, ενώ ηAFIυποστηρίζει startups και υφιστάμενες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως βαθμού καινοτομίας, τόσο με κεφάλαιο κίνησης όσο και με επενδυτικό κεφάλαιο.

Αν κι εσύ χρειάζεσαι ένα μικρό κεφάλαιο για να ιδρύσεις την δική σου επιχείρηση ή να αναπτύξεις την υφιστάμενη εταιρία σου μπορείς να επικοινωνήσεις στα τηλέφωνα 210 8256341 και 210 8256323 για να προγραμματίσεις μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους συμβούλους της AFI. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται τόσο στο γραφείο μας στην Αθήνα όσο και στην πόλη της Κορίνθου στα υποκαταστήματα της Eurobank.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.afi.org.gr/ή την σελίδα μας στο facebookhttps://www.facebook.com/ActionFinanceInitiative/ και στο instagramwww.instagram.com/afi_greece.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων διοργανώνει καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας 

Previous article

Ανοιχτή Συνέλευση στο Κιάτο με τον Κώστα Αρβανίτη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.