ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δεύτερος εθελοντικός καθαρισμός των ακτών της Κορινθίας που διοργάνωσε η ομάδα Vegan Κορινθίας

0

Ο δεύτερος καθαρισμός έγινε στην παραλία Κανταρέ. Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά ο απολογισμός ήταν θλιβερός όπως και οι εικόνες που αντίκρισαν οι εθελοντές.

Στο σημείο βρέθηκαν πολλά απορρίμματα.
Πολλά πλαστικά,δίχτυα,πολλά καπάκια τα οποία η ομάδα συλλέγει για τον οποιοδήποτε σκοπό μέχρι και σακιά από φυτοφάρμακα τα οποία κατέβασαν τα ρέματα με τις κακοκαιρίες.Η ζημιά στο οικοσύστημα τεράστια.

Χρησιμοποιήθηκαν περισσότερες από 50 σακούλες σκουπιδιών για να απομακρυνθούν από την ακτή.Η ομάδα συνεχίζει το δύσκολο έργο της.Κάνουμε τις παραλίες μας καθαρότερες για την θαλάσσια πανίδα μας, για εμάς και τα παιδιά μας.Αξίζει να χάσουμε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας και να σώσουμε ένα ολόκληρο τοπικό οικοσύστημα!

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που έλαβαν μέρος με χαρά για την πράξη τους,ευχαριστούμε όλα τα παιδάκια με τους γονείς τους που μας δίδαξαν το πως πρέπει να είναι το μέλλον μας,ευχαριστούμε το κατάστημα «Δειπνοσοφιστές» οι άνθρωποι του οποίου προσέφεραν καθαρό νερό στους εθελοντές και χυμούς στα παιδάκια μας αφιλοκερδως,και την εταιρία Livas Travel S.A. και την Κυρία Lieve Assimakopoulou για την προσφορά της σε μελλοντικές χορηγίες στην ομάδα μας!Εμείς οι εθελοντές παρακαλούμε τους πολίτες να είναι πιο συνειδητοποιημένοι ως προς το περιβάλλον,και να προσφέρουν εθελοντισμό.

Παρακαλούμε ταυτόχρονα σαν εθελοντές,Έλληνες-Κορίνθιοι πολίτες και ψηφοφόροι τον Δήμο και τον εκάστοτε σεβαστό Κύριο Δήμαρχο,να μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν μικροί ατομικοί κάδοι απορριμάτων σε όλες τις ακτογραμμές μας,να υπάρχει μέριμνα για την συλλογή τους εβδομαδιαίως έτσι ώστε να κανουμε πραγματικότητα τον απώτερο σκοπό μας.

Ενας νομός καθαρότερος με ακτές ασφαλέστερες για εμάς,τα παιδιά μας και την θαλάσσια πανίδα μας.Σας Ευχαριστούμε θερμά!Κοινοποιούμε, για την αλλαγή που θέλουμε να δούμε! (Vegan Κορινθίας)

Ομάδα Vegan Κορινθίας

Κόρινθος: Πιο βρώμικη από ποτέ… Επιτέλους κάντε κάτι!

Previous article

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον νέο Δήμαρχο και το νέο Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.