1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Μπορεί ο χάρτης από ροζ να γίνεται μπλε, η Ελλάδα όμως χρειάζεται πραγματικά πολιτική αλλαγή

0

του Δημήτρη Πιέτρη

Ιδιοκτήτη Εταιρίας Ασφαλίσεων Πιέτρης & Συνεργάτες
Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει την θέληση και την βούληση να επιβάλλει πρώτα στο ίδιο του το κόμμα και μετά στον κρατικό μηχανισμό, τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα μας εκσυγχρονίσουν και θα ακολουθήσουμε το μοντέλο ανάπτυξης των ευρωπαϊκών χωρών, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής, ασφαλέστερο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον για την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα των πολιτών και μια Ελλάδα αναγεννημένη από τα λάθη της και με λαμπρές ευκαιρίες για την νέα της γενιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκσυγχρόνισε, αναδιοργάνωσε το κόμμα και το άνοιξε στην κοινωνία. Η νέα Νέα Δημοκρατία έχει πλέον απλό και κατανοητό πρόγραμμα με στοιχεία και αριθμούς. Έχει όραμα και υγιή πατριωτισμό με αγάπη και έγνοια για την πατρίδα μας και πλέον πείθει ότι αξίζει την λαϊκή εντολή ανάθεσης σχηματισμού μιας νέας διοίκησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να περάσει μια νέα νοοτροπία πρώτα στις ήδη υπάρχουσες γερασμένες κομματικές δομές και έπειτα στο εκλογικό σώμα. Στην νέα εποχή του κόμματος, οι πολιτικάντηδες και λαοπλάνοι δεν έχουν θέση. Τα άτομα που έβλεπαν την πολιτική καριέρα ως ψώνιο και μέσο αυτοπροβολής επίσης. Η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από άτομα που με τις τεχνοκρατικές τους γνώσεις και την κοινωνική – επαγγελματική τους παρουσία θα ανταποκριθούν στα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν είτε στην βουλή, είτε στην διοίκηση του κράτους.

Οι άνθρωποι που έχει συγκεντρώσει γύρω του με ναυαρχίδα το μητρώο πολιτικών στελεχών αποτελούν άτομα που εγκαταλείπουν την ιδιωτικότητά τους και ενώνουν δυνάμεις για να δημιουργήσουν μια νέα πολιτική τάξη από μηδενική και υγιή βάση χωρίς αλληλεξαρτήσεις και υποσχέσεις βολέματος. Ο Κυριάκος πιστώνεται την απόφασή τους να πολιτευθούν και να αναδειχθούν σε νέο πρότυπο ενεργού πολίτη.

 

Ο ελληνικός λαός καλείται να υπερψηφίσει και να δώσει αυτοδύναμη εντολή στην νέα πολιτική. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι την Κυριακή των βουλευτικών εκλογών, η ΝΔ θα είναι νικήτρια. Η νέα φιλοσοφία είναι ξεκάθαρη, αν μειώσεις τους φόρους, απλοποιήσεις την γραφειοκρατία, και αφήσεις να ανθίσει ο ιδιωτικός τομέας, κάθε Έλληνας θα γίνει παραγωγικός. Οι θέσεις της ΝΔ είναι δοκιμασμένες παντού στην Ευρώπη, πραγματιστικές και ορθολογικές.

 

Πιστεύω ότι ο Κυριάκος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να τις πραγματοποιήσει.

Ο Ανδρέας Ζάρρος γράφει για την… επόμενη μέρα

Previous article

Επαναλειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.