1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τα χρήματα, αντί προεκλογικών κέντρων, δόθηκαν σε φιλανθρωπικό σκοπό

0

Μια διαφορετική στάση στον προεκλογικό αγώνα κράτησε ο συνδυασμός “αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, βάζοντας ένα λιθαράκι στην αλλαγή ξεπερασμένων προεκλογικών τακτικών. Τα εκλογικά κέντρα πλέον δεν μαζεύουν τον κόσμο όπως παλιά και δεν εξυπηρετούν την φρέσκια νοοτροπία της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Ιωάννης Καραπανάγος, ο επικεφαλής του συνδυασμού “αλλάζουμε μαζί”, προχώρησε σε μια παραδειγματική πρωτοβουλία, περισσότερες λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του συνδυασμού:

Τετραμελής αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συνδυασμού ”αλλάζουμε ΜΑΖΙ”, αποτελούμενη από τον Επικεφαλής Ιωάννη Β. Καραπανάγο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωστή Σταυρόπουλο και τα στελέχη κα Μάχη Ανδριανού-Παπακωνσταντίνου και κ. Χρήστο Παντελέου, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου και παρέδωσε στην Ηγουμένη της Μονής, Γερόντισσα Χρυσοβαλάντη, χρηματικό ποσό για το ίδρυμα ευγηρίας ”Οίκος Αγίας Ελένης”, χθες, Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019.

Σημειώνεται ότι είχε αποφασιστεί, ομόφωνα, ο Συνδυασμός να μην ανοίξει προεκλογικά κέντρα γιατί η πρακτική αυτή έρχεται σε αντίθεση με τη γενικότερη φιλοσοφία του και τα χρήματα να δοθούν σε ίδρυμα, μετά τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

Υπόψη ότι η παραπάνω αναφερόμενη απόφαση του Συνδυασμού δεν ανακοινώθηκε δημόσια και δεν τελούσε σε γνώση της Ιεράς Μονής.

Καλή επιτυχία στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στα προαγωνιστικά

Previous article

Ο Ανδρέας Ζάρρος γράφει για την… επόμενη μέρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.