ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

36α ΘΩΔΕΙΑ στο Λουτράκι

0

Για άλλη μία χρόνια στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου το Σαββάτο  1η Ιουνίου 2019  έγιναν οι αγώνες κλασικού αθλητισμού με την επωνυμία 36α Θώδεια.  Φέτος οι συμμετοχές από ενενήντα ένα  σωματεία   και εκατοντάδες αθλητές  ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.  Οι αγώνες κάθε χρόνο είναι σε ανοδική πορεία σε αγωνίσματα, σε συμμετοχές, σε επιδόσεις αλλά και στην προτίμηση του κοινού.  Φαίνεται καθαρά ότι η οικογένεια του κλασικού αθλητισμού μας εμπιστεύεται κάθε χρόνο και περισσότερο.

Μέσα σε οχτώ ώρες έγιναν σαράντα δύο αγωνίσματα, που αποτελεί για την διοργάνωση άλλο ένα ρεκόρ, με πολύ καλές επιδόσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ. ( http://www.segas.gr)

Οι αθλητές του ομίλου μας για μία ακόμα χρονιά είχαν πολύ καλές επιδόσεις με πλούσια συγκομιδή μεταλλίων.

Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές, τους  συνοδούς και όλη την αθλητική οικογένεια για την συμμετοχή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:   στον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γ. Γκίωνη (και συγχαρητήρια για την επανεκλογή του) και στον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Σ. Παπαθανασίου για  την συνεχή στήριξη τους,   το   747 Ε.Τ.ΜΧ για την παροχή του υλικού άλλα και την διάθεση της ομάδας διασωστών που βοήθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, το σύλλογο Λουτρακιωτών Περαχωριτών  Ίβυκο,  και  το προσωπικό του Δήμου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές,  γιατί χωρίς αυτούς  οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να έχουν την επιτυχία αυτή.

Σας περιμένουμε όλους του χρόνου την άνοιξη στα 37α Θώδεια 2020.

Καμία «συρρίκνωση» του Ειδικού Δ.Σ. Κορίνθου απαντά η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Previous article

Το Γενικό Λυκείο Χιλιομοδίου παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.