1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δήμος Κορινθίων:Τίτλοι τέλους για Αλέκο – Οι Κορίνθιοι αποθέωσαν τον Βασίλη Νανόπουλο

0

Το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Κορινθίων επιβεβαίωσε όσα λέγαμε κατά την προεκλογική περίοδο για την κοινή αίσθηση αλλαγής δημοτικής αρχής. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο αποτέλεσμα του Α’ γύρου των εκλογών και σφραγίστηκε με την συντριπτική ήττα του Αλέκου Πνευματικού από τον Βασίλη Νανόπουλο στον Β’ Γύρο.

Με ποσοστό 61,49% έναντι 38,51%, ο Κορινθιακός λαός έδωσε καθαρή εντολή στον Βασίλη Νανόπουλο να αναλάβει τα ηνία του δήμου.

Η δημοτική αρχή του Αλέκου Πνευματικού με το φτωχό έργο (ειδικά την τελευταία τετραετία) και την ουκ ολίγες φορές αλαζονική της συμπεριφορά απογοήτευσε, κούρασε και ταλαιπώρησε τους δημότες, εκτός βεβαίως κάποιων εκλεκτών της.

Στο πρόσωπο του Βασίλη Νανόπουλου, των συνεργατών του και των νέων συμμάχων, οι Κορίνθιοι αναζητούν αλλαγή σελίδας στο δήμο. Νέες νοοτροπίες, όραμα, δουλειά και ίση αντιμετώπιση είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών.

Στην πρώτη ομιλία μετά την ανακοίνωση της νίκης του, ο Βασίλης Νανόπουλος έδειξε τις προθέσεις του για ενότητα και συνεργασίες. Υποσχέθηκε ότι θα δούμε να υλοποιείται ουσιαστικό έργο για όλους, χωρίς διακρίσεις. Δεσμεύτηκε ότι θα είμαστε υπερήφανοι για το δήμο μας.

Οι πολίτες του έδωσαν την ευκαιρία με την ελπίδα τα λόγια του να γίνουν πράξεις.

Οι πανηγυρισμοί

Μεγάλη γιορτή στήθηκε έξω από το εκλογικό τμήμα της Συμμαχίας Πολιτών και του Βασίλη Νανόπουλου στο κέντρο της Κορίνθου. Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για να συγχαρούν το νέο δήμαρχο της πόλης και να πανηγυρίσουν για τη μεγάλη νίκη του.

Εντυπωσιακά βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα ενώ μουσικές και χοροί κράτησαν “ξύπνια την πόλη” μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Βλάσης Τσιώτος κέρδισε τον Ηλία Ανδρικόπουλο στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Previous article

Δήλωση Μάρκου Λέγγα για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.