1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τατούλης: Μας τιμά η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως…Την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη    

0

Σήμερα υποδεχτήκαμε στην Τρίπολη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψη του τιμά την πρωτεύουσα του Μοριά και την Πελοπόννησο. Θέλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη. Εμείς στην Νέα Πελοπόννησο συνεχίζουμε τον αγώνα μας για νίκη την επόμενη Κυριακή. Για νίκη της Περιφερειακής Διακυβέρνησης που θα συνεργαστεί με κάθε κυβέρνηση, αλλά και θα συγκρουστεί μαζί της αν σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο του τόπου μας. Όπως το κάναμε μέχρι σήμερα αδιάλειπτα με τις επτά κυβερνήσεις στην πορεία της θητείας μας. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα σιωπηλό αντίπαλο που περιοδεύει ως μαριονέτα δίπλα από τους πολιτικούς της κεντρικής σκηνής. Έναν υποψήφιο που δεν έχει αρθρώσει ούτε ένα σχέδιο για την Πελοπόννησο. Που δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον από το να γίνει το ενεργούμενο μιας Αθηνοκεντρικής διοίκησης της Πελοποννήσου. Την Κυριακή θα νικήσει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Την Κυριακή θα νικήσουν οι πολίτες της Πελοποννήσου.

Πέτρος Τατούλης :«Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη να υπερασπιστούν την Πελοπόννησο»

 

«Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη που αφορά τον τόπο μας, την προοπτική και το μέλλον του, και όχι τα κόμματα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος κ. Πέτρος Τατούλης σε συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΕΡΑ Καλαμάτας, Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και Πολιτεία FM την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και σημείωσε «οι πολιτικές και κομματικές εκλογές κρίθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές, όπου η Νέα Δημοκρατία υπερίσχυσε με εκκωφαντική διαφορά 9,5 μονάδων».

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα για τη νίκη του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου την προσεχή Κυριακή στις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές, «γιατί έχω πίστη στους πολίτες, στους ανθρώπους και στην κοινωνία της Πελοποννήσου ότι επιθυμούν να συνεχιστεί η πορεία προς τα μπρος. Δεν θέλουν να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν ενός μικρού Δήμου ή μιας μικρής Νομαρχίας».

«Αποδείχθηκε επαγγελματίας δυσφημιστής της Πελοποννήσου ο κ. Νίκας, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί δυσφημεί την Πελοπόννησο δημιουργώντας τεράστιες ρωγμές στην προσπάθεια που γίνεται για την προοπτική της να καταστεί φιλική για τους πολίτες και τους επισκέπτες της. Δίνει την εικόνα ενός καλοκουρδισμένου μαγνητοφώνου που συνεχώς επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει καταθέσει έστω και μία προγραμματική πρόταση για την Πελοπόννησο» δήλωσε ακόμη ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «να τον χαίρονται όσοι τον επέλεξαν για υποψήφιο Περιφερειάρχη. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον ακραίο του λαϊκισμό, που δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνία και τους πολίτες της Πελοποννήσου».

Το πρόσωπο που ζητά την εμπιστοσύνη των πολιτών, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, θα πρέπει να είναι υπερήφανο και να μπορεί να μιλά απευθείας με τους πολίτες, χωρίς την προστασία άλλων προσώπων. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Καλαμάτας εδώ και 4 μήνες δεν έχει βρεθεί πουθενά μόνος του, παρά έχει ανάγκη τη συνοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, του τέως Πρωθυπουργού, Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτών του κόμματος ακόμα και του Έλληνα Επιτρόπου. Αυτή δεν είναι εικόνα υπερήφανου αυτοδιοικητικού.

«Από την πλευρά μου δεν κρύφτηκα ποτέ και συνεχίζω να μιλώ απευθείας με τους πολίτες. Σέβομαι επίσης σε απόλυτο βαθμό τους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών. Αυτό που συμβαίνει στην Πελοπόννησο από την πλευρά του απερχόμενου Δημάρχου και του κόμματος που του έχει δώσει χρίσμα, με τις τόσο άγριες παρεμβάσεις του για να επιβάλλει τον κ. Νίκα, είναι άμεση παρέμβαση στο συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών να ψηφίζουν ελεύθερα και κατά συνείδηση» δήλωσε ο κ. Τατούλης.

«Αποτελώ ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ποτέ δεν αποστασιοποιήθηκα από τις ιδεολογικές αρχές του κεντροδεξιού χώρου και της φιλελεύθερης ιδεολογίας» σημείωσε τέλος ο Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε «αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η διαπίστωση ότι όσο περισσότερο ασκούνται πιέσεις στους πολίτες και όσο περισσότερο προκαλούνται, τόσο καλύτερα αντανακλαστικά αναδεικνύει η κοινωνία απέναντι σε αυτές τις πρακτικές».

Ποιους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στο β΄γύρο των εκλογών;

Previous article

Η Κορινθιακή εταιρεία Γαλακτοκομικών Μανδρέκας Α.Ε. κοντά στο ‘Χαμόγελο του παιδιού’ για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.