1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Κυριάκος Μητσοτάκης από Κόρινθο: Εύχομαι να πετύχουμε 3 στα 3 (ΦΩΤΟ)

0

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την πόλη της Κορίνθου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στην Μητρόπολη Κορίνθου τον υποδέχθηκε θερμά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορινθίας Διονύσιος.

 Αργότερα επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν και τα προβλήματα της περιοχής.

Συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και συνομίλησε με στελέχη του συνδυασμού και φίλους του κόμματος στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», που στηρίζει η ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ.Μητσοτάκης περπάτησε στο πεζοδρομημένο κέντρο της Κορίνθου χαιρετώντας με χαμόγελο περαστικούς και επιχειρηματίες της περιοχής και δέχθηκε ευχές για καλή επιτυχία στις εθνικές εκλογές.

Έξω από το εκλογικό κέντρο της «Συμμαχίας Πολιτών» στην Εθνικής Αντιστάσεως, συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο.

«Εύχομαι να έχουμε 2 στα 2», είπε ο κος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον β΄γύρο των εκλογών και ευελπιστώντας να βγει περιφερειάρχης ο Παναγιώτης Νίκας και δήμαρχος ο Βασίλης Νανόπουλος.

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Ή μάλλον 3 στα 3! Γιατί έχουμε και εκλογές στις 2 Ιουλίου, μην ξεχνιόμαστε».

Στην ολιγόλεπτη κουβέντα που είχε ο Βασίλης Νανόπουλος με τον πρόεδρο της ΝΔ, του ζήτησε όταν θα γίνει πρωθυπουργός να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο ώστε να δημιουργηθεί αστυνομικό τμήμα στα Εξαμίλια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως έχουν πολλά σχέδια για τον τόπο και έφερε για παράδειγμα την ανεκμετάλλευτη περιοχή γύρω από τον σταθμό του σιδηροδρομικού σταθμού.

 

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

Previous article

Ο Πέτρος Τατούλης, ο Παναγιώτης Νίκας και η Μεσσηνία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.