1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Δήλωση Σαρχάνη: “Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος – Ψηφίζω Λέγγα την Κυριακή”

0

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το εκλογικό φαινόμενο που εξελίσσεται στο Δήμο Σικυωνίων. Σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι υποψήφιοι του απερχόμενου δημάρχου κ.Σπύρου Σταματόπουλου (Λέγγας, Ζαχαριάς, Παπαγεωργίου, Σαρχάνης) ενώνονται για να ανατρέψουν στον β’ γύρω των εκλογών μια ενδεχόμενη νέα νίκη που θα του χαρίσει την δημαρχεία για τρίτη φορά. Ένα πρωτοφανές ενωτικό μέτωπο εναντίον του κ. Σταματόπουλου και -όπως αναφέρετε- του συστήματος εξουσίας που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Αναμένετε με μεγάλο ενδιαφέρον το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 2 Ιουλίου 2019.

Ακολουθεί  δήλωση του υποψήφιου δημάρχου κ. Μάρκου Λέγγα :

Πριν από λίγο ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΔΥΣΙ Κώστας Σαρχάνης δήλωσε πως την Κυριακή θα ψηφίσει τους “συνΔΗΜΟΤΕΣ” και ξεκαθάρισε πως δεν στηρίζει, ούτε ψηφίζει τον απερχόμενο δήμαρχο.
Αγαπητέ Κώστα σε ευχαριστώ θερμά για την θετική ανταπόκρισή σου στο ενωτικό μέτωπο που δημιουργείται τις τελευταίες ώρες στον δήμο μας και επιβεβαιώνει την εκτίμησή μου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική, εκλογική ανατροπή. Επιβεβαιώνει επίσης πως το αίτημα της αλλαγής στον δήμο μας είναι πάνδημο στην τοπική κοινωνία.
Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και για την πρόθεσή σου να με ψηφίσεις στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Θα επαναλάβω για μιαν ακόμη φορά πως δεν περισσεύει κανείς από την συστράτευση, για να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας.
Ενωμένοι δεν έχουμε καμία άλλη δυνατότητα, παρά μόνο να νικήσουμε για να τα αλλάξουμε όλα και να γκρεμίσουμε το σύστημα εξουσίας που διοικεί όλα αυτά τα χρόνια και το οποίο και εσύ, έχεις καταδικάσει.
Καλόν μας αγώνα!

Βάνα Φραγκιάδου: Η πραγματικότητα των αδέσποτων στον δήμο Κορινθίων

Previous article

Νομοθετική ρύθμιση για τα πρόστιμα των καταστημάτων που βρίσκονται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος της παραλίας Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.