1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Ανατροπή στον δήμο Σικυωνίων! Με τον Λέγγα ο Παπαγεωργίου στον δεύτερο γύρο

0

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο δήμο Σικυωνίων μετά την είδηση για στήριξη του Μάρκου Λέγγα από τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Οι δυο υποψήφιοι αντάλλαξαν δημόσια μηνύματα στο FB για ένωση δυνάμεων με στόχο την αλλαγή στο δήμο Σικυωνίων.

Να υπενθυμίσουμε πώς την πρώτη Κυριακή ο Μάρκος Λέγγας με τον συνδυασμό “Συνδημότες” ήρθε στη δεύτερη θέση και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου με το συνδυασμό “Δύναμη Αλλαγής” κατέλαβε την τρίτη θέση. Πρώτος ήρθε ο νυν δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος με ποσοστό 48,51% . Ένα μεγάλο ποσοστό που όμως δεν του εξασφαλίζει πια την νίκη στο δεύτερο γύρο λόγω των ανατροπών που προκαλούν οι συνεργασίες των άλλων υποψηφίων.

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Σε όλη μου τη ζωή πορεύομαι με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Δύο χρόνια έδωσα μια μάχη εναντίον της σημερινής δημοτικής αρχής, όχι γιατί έχω προσωπικά με κανέναν το αντίθετο μάλιστα είμαι με πολλούς φίλος, αλλά γιατί πιστεύω βαθύτατα οτι πρέπει να πάρουμε άλλη πορεία ως τόπος!!!!! Αν ήμουν δεύτερος θα ήθελα να με στηρίξει ο τρίτος. Μολονότι ο κεντρικός υπεύθυνος της διάσπασης των δύο προσπαθειών είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του δεύτερου, και δεν αλλάζω πόντο απο αυτήν τη θέση, ο Μάρκος Λεγγας υπέδειξε και απέδειξε ενωτική στάση όταν πρότεινε να ενοποιηθούν οι 3 συνδυασμοί σε 1 με εμένα επικεφαλής. Αυτό το τιμώ, όπως πιστεύω ακράδαντα οτι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Στις εκλογές της Κυριακής θα στηρίξω τον Μάρκο!!!

Μάρκος Λέγγας

Αγαπητέ Δημήτρη. Σε ευχαριστώ πολύ για την απόφαση που έλαβες να με στηρίξεις στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Σικυωνίων. Θέλω να ξέρεις ότι -όπως εσύ έτσι κι εγώ- βάζω πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας και την ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το πρώτο πράγμα που δήλωσα, όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου. Την ίδια πράξη με αυτήν που κάνεις εσύ σήμερα θα έκανα και εγώ, αν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν διαφορετικό και ήσουν δεύτερος εσύ, ο Κώστας ή ο Βαγγέλης. Στον αγώνα για να αποκτήσουμε έναν δήμο που μας αξίζει δεν περισσεύει κανείς. Η απόφασή σου αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις εντολές της τοπικής μας κοινωνίας. Δημιουργεί ένα τσουνάμι που θα «φουσκώνει» κάθε μέρα περισσότερο, με τις προσθήκες κι άλλων συμπολιτών μας. Αυτό το μεγάλο ρεύμα της ανατροπής θα σαρώσει τα πάντα στις 2 Ιουνίου. Τώρα πια είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε. Να είσαι καλά. Καλόν μας αγώνα!

Κόρινθος | Επιχειρηματίες του κέντρου διαμαρτύρονται για την έλλειψη καθαριότητας

Previous article

Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη αναβαθμίζεται το κτίριο του Κέντρου Νέων Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.