1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Στο Διμηνιό ψήφισε ο Λέγγας στέλνοντας μήνυμα για συμμετοχή στις εκλογές

0

Στο Διμηνιό άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνΔΗΜΟΤΕΣ» και υπ. δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, σήμερα το πρωί. Λίγο αργότερα με ανάρτησή του στα SocialMedia ο κ. Λέγγας σημείωσε:

«Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες.

Η προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Ήταν μια προεκλογική περίοδος έντονη, που όμως την απόλαυσα γιατί ήταν γεμάτη με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους του συνδυασμού μας τόσο στο δημοτικό ψηφοδέλτιο, όσο και στα κοινοτικά Κιάτου-Σικυώνος και Ψαρίου για την συμβολή τους και την συμμετοχή τους στον προεκλογικό μας αγώνα, όπως και για το ήθος που επέδειξαν.

Όλοι οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων δείξαμε πολιτικό πολιτισμό και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επόμενη μέρα σε ένα δημοτικό συμβούλιο, όπου οι συνθέσεις και η συναίνεση θα είναι απαραίτητες.

Πλέον ο λόγος ανήκει σε εσάς. Έχετε λίγες ώρες ακόμα μπροστά σας και πρέπει να ζυγίσετε με προσοχή όσα ακούσατε από κάθε υποψήφιο και να αποφασίσετε ποιον θα επιλέξετε.

Σας παρακαλώ να δώσετε προσοχή στο ρήμα «επιλέξετε». Γιατί στις εκλογές έχει σημασία να επιλέξεις σε ποιον θα δώσεις τα ηνία, ώστε να οδηγήσει τον δήμο στην επόμενη μέρα. Αν δεν το κάνεις, θα επιλέξει κάποιος άλλος για σένα. Γι αυτό σας καλώ να πάτε να ψηφίσετε. Ψηφίστε όποιον θέλετε, αλλά ψηφίστε. Είναι σημαντικό. Αυτό έκανα κι εγώ μόλις τώρα».

Ενημέρωση προς τους ψηφοφόρους

Previous article

Κόρινθος| Ψηφοφόρος κατέρρευσε μπροστά στην κάλπη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.