1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Θερμή υποδοχή του Πέτρου Τατούλη στη Νεμέα

0

Σταθμός της περιοδείας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, την Τρίτη 21 Μαΐου, ήταν η Νεμέα όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσείο της Αρχαίας Νεμέας, στις Αρχαίες Κλεωνές και στην πόλη της Νεμέας.

Σύμφωνα με το nemeapress.gr η αποδοχή του κόσμου κατά την άφιξή του στη Νεμέα ήταν εξαιρετική τόσο από τους πολίτες, όσο και από τους φορείς.

Ο κ . Τατούλης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Κορινθίας, επισκέφθηκε το κέντρο της Νεμέας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς κατοίκους της περιοχής, καθώς και με επιχειρηματίες της πόλης και να ακούσει προσεκτικά όλους τους προβληματισμούς τους σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

 

 

 

Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη δημοπρατείται το σπουδαίο έργο του κόμβου της Αρχαίας Νεμέας

Δημοπρατήθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη το σπουδαίο έργο του κόμβου της Αρχαίας Νεμέας, προϋπολογισμού 360.000 ευρώ. «Κάνουμε πράξη μια ακόμα δέσμευσή μας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου σε μια σπουδαία περιοχή αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Σκοπός του παρόντος έργου είναι η διαμόρφωση της περιοχής του ισόπεδου κόμβου της εισόδου στην Αρχαία Νεμέα έτσι ώστε όλες οι κινήσεις να γίνονται με ασφάλεια, και να επιτευχθεί η ενοποίηση των αρχαιολογικών σημείων ενδιαφέροντος ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να μετακινούνται με ασφάλεια από τον ένα χώρο στον άλλο.

 

Γιώργος Δέδες: Η ψήφος των πολιτών θα γίνει το ξίφος που θα κόψει τον γόρδιο δεσμό του συστήματος της παρακμής

Previous article

Ενημέρωση προς τους ψηφοφόρους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.