5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεν είναι μόνο οι εκλογές… υπάρχουν και παιδιά!

0

Μπορεί να βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τις εκλογές και η αγωνία για πολλούς να κορυφώνεται δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι για άλλους και κυρίως για τα παιδιά η κανονικότητα συνεχίζεται και οφείλουμε να την προστατεύσουμε.

Αναγνώστης μας απέστειλε μήνυμα στο sfedona.gr γνωστοποιώντας μας ένα ατύχημα που είχε το παιδί του από αμέλεια των υπευθύνων του info kiosk της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται στο κέντρο της Κορίνθου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Χθες κατεβήκαμε για καφέ οικογενειακώς στον πεζόδρομο !! Στον πεζόδρομο και συγκεκριμένα στο ύψος της τράπεζας Eurobank έχει στηθεί ένα κιόσκι της ΝΔ το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό αλλά εξείχε ένα κομμάτι ξύλου με αποτέλεσμα να χτυπήσει η μικρή μου !!! Ευτυχώς δεν την βρήκε στο μάτι λόγω ύψους αλλά λίγο πάνω από το μάγουλο της”.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το ξύλο το οποίο έχει μάλιστα και αιχμηρές γωνίες, εξέχει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά που παίζουν στον πεζόδρομο. Είναι κάτι που οι υπεύθυνοι θα πρέπει να είχαν προσέξει έστω όμως και τώρα που γνωστοποιούμε το πρόβλημα θα πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα για να μην έχουμε άλλα ατυχήματα.

Info Kiosk στην Κόρινθο

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Παναγιώτη Νίκα

Previous article

Η εμπορική όψη του Λουτρακίου αλλάζει!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.