1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Προσοχή! Επιδημία παραπληροφόρησης στην Κόρινθο!

0
Το Μάιο του 2014 σημειώθηκε γαστρεντερίτιδα στην πόλη της Κορίνθου και αυτό είναι ένα υπαρκτό γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν (δείτε επίσημο έγγραφο).

Απορίας άξιο είναι που στο συγκεκριμένο έγγραφο συνυπογράφεται από το Νοσοκομείο Κορίνθου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η τοπική Διεύθυνση Υγείας που είναι και καθόλα αρμόδια γιατί παραγκωνίστηκε;

Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο streetlife.gr  με τίτλο «Αλήθειες και ψέματα | Η γαστρεντερίτιδα του 2014 και ο ανακριτής του 2019…!» αναφέρει  μεταξύ άλλων

«Το ψέμα του 2014 αποδείχθηκε άμεσα γιατί κανείς δεν πήγε στο νοσοκομείο και το νερό ήταν καθαρό», προσκρούει στην αλήθεια και καταρρίπτεται ολοκληρωτικά.

Το διάστημα 14-29 Μαΐου 2014, καταγράφηκαν συνολικά 484 κρούσματα, σύμφωνα με την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ για την επιδημία γαστρεντερίτιδας, τα κρούσματα δεν συμμετείχαν σε κάποια μαζική εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα και διέμεναν διάσπαρτα στον αστικό ιστό της περιοχής. Ωστόσο στην έκθεση δεν γίνονται ξεκάθαρα τα αίτια που προκάλεσαν την γαστρεντερίτιδα. Τότε πολλοί ισχυρίστηκαν ότι οφείλετε στο νερό που φτάνει στις βρύσες της Κορίνθου (ανάμεσά τους και γιατροί του Νοσοκομείου) επίσημα όμως δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί ποτέ γιατί τα δείγματα ελήφθησαν και ελέγχθηκαν 3 μέρες μετά. Ένας τέτοιος ισχυρισμός, λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014, είναι λογικό ότι θα προκαλούσε σοβαρό πρόβλημα στην δημοτική αρχή. Να αναφέρουμε πως Υπουργός Υγείας ήταν τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης (με το πολυσυζητημένο σκάνδαλο με το ΚΕΕΛΠΝΟ).

Διαβάστε το επίμαχο άρθρο του streetlife.gr:

Αλήθειες και ψέματα | Η γαστρεντερίτιδα του 2014 και ο ανακριτής του 2019…!

To 2014 μία ακριβώς εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος τότε κ. Βασίλης Νανόπουλος , έπαιξε ένα πολύ δυνατό χαρτί, που παραλίγο να του δώσει τον δήμο.

Στην πόλη κυκλοφόρησαν κάποια χαρτιά, που έλεγαν ότι το νερό της Στυμφαλίας έχει σοβαρό πρόβλημα.

Την ίδια στιγμή στελέχη της παράταξης του και ο ίδιος διέδιδαν παντού ότι εκατοντάδες Κορίνθιοι, νοσηλεύοντας στο Νοσοκομείου Κορίνθου με βαριά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Οση προσπάθεια και αν έκανε ο Πνευματικός τότε και ο συνδυασμός του να αποδείξει ότι όλα αυτά ήταν ένα καλοστημένο ψέμα δεν έπιασαν.

Οι Κορίνθιοι μαζικά στρέφονταν κατά του Πνευματικού, που τους έδινε μολυσμένο νερό…

Σήμερα πολλοί θέλουν να το ξεχνούν αυτό, γιατί έτσι βολεύει…!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα ως φάρσα.

Πριν λίγες ώρες δόθηκε στην δημοσιότητα ένα δικαστικό έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ο ανακριτής Πειραιά, καλεί τον κ.Νανόπουλο και άλλους Κορίνθιους να απολογηθούν για απιστία κατά του δημοσίου και για ποσά 270.000, από την περίοδο που ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου στον Οργανισμό Λιμένα Πειραιά, την εποχή Παπαληγούρα.

Το έγγραφο αυτό «σκάει» μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Όπως έγινε και το 2014 ….

Το ψέμα του 2014 αποδείχθηκε άμεσα γιατί κανείς δεν πήγε στο νοσοκομείο και το νερό ήταν καθαρό αλλά πολιτικά η δουλειά είχε γίνει και για μόλις 25 ψήφους δεν κερδήθηκε ο δήμος..!

Σήμερα οι φίλοι του κ.Νανόπουλου μιλούν για λάσπη στον ανεμιστήρα, για να αποφύγουν την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος δικαίως ή αδίκως ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, για βαριά αδικήματα και οφείλει να αποδείξει ότι αδίκως κατηγορείται.

Αυτό δεν αλλάζει.

Εξάλλου και ο ίδιος μιλά για «εκκρεμότητα» με την δικαιοσύνη.

Αδικα λέμε εμείς αλλά είναι.!

Είναι εξαιρετικά πιθανό να αθωωθεί όταν γίνει το δικαστήριο και του το ευχόμαστε ολόθερμα.

Επειδή με την δικαιοσύνη ποτέ δεν ξέρεις, αν όταν γίνει το δικαστήρο καταδικαστεί, ο ίδιος δεν θα μπορεί να είναι επικεφαλής παράταξης, ούτε και δήμαρχος φυσικά.

Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;  ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ;

Οποιος πιστεύει ότι υπάρχουν έντιμες εκλογές είναι βλάξ.

Στην αρχή κατηγορήθηκε ο Πνευματικός ότι έδωσε στην δημοσιότητα το έγγραφο του ανακριτή και υπήρξαν και σχετικά σχόλια.

Τώρα κατηγορείται ο Καλλίρης ότι με κτύπημα κάτω από την μέση,επιχειρεί να τον πετάξει έξω από το πολιτικό παιχνίδι.

Σημασία έχει ποιος έδωσε το ΑΛΗΘΙΝΟ χαρτί στην δημοσιότητα ή η ουσία που γράφει το χαρτί;

Ποιος ασχολείται όμως με την ουσία;

Η κοινή λογική όμως άλλα λέει..

Λέει ότι όταν ένα πολιτικό πρόσωπο ακόμα και από λάθος κατηγορείται για  αδίκημα κατά του δημοσίου συμφέροντος, μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητα του, δεν μπορεί να διεκδικεί δημόσιο πόστο.

Σε μία χώρα όμως που η δικαιοσύνη λειτουργεί όπως λειτουργεί η κοινωνία αναλαμβάνει να λύσει τους γρίφους.

Κάλεσμα του Γιώργου Μουρούτσου για τις εκλογές της 26ης Μαΐου (video)

Previous article

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Παναγιώτη Νίκα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.