1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Κάλεσμα του Γιώργου Μουρούτσου για τις εκλογές της 26ης Μαΐου (video)

0

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της “ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Γιώργος Μουρούτσος με το παραπάνω spot απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες να στηρίξουν το όραμα του συνδυασμού για ένα καλύτερο αύριο του δήμου.

Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα πρότυπο και καινοτόμο δήμο που θα δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες.

 

Ο Γιώργος Μουρούτσος αναφέρει : “Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε μια δημοτική αρχή που ξέμεινε από ιδέες και όραμα. Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για μια νέα Κόρινθο”.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΜΑΣ

Ως μάχιμος επιχειρηματίας αλλά και ενεργός πολίτης στο τόπο μας, ως άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτόν δεν μπορώ παρά να αντιλαμβάνομαι άμεσα και σε καθημερινή βάση τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλους μας.
Είναι αυτά που με έχουν οδηγήσει στην απόφαση να μην πάψω να παλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο.
Πολλά από αυτά είναι απλά και χρειάζεται απλώς κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά για την επίλυσή των, κάποια άλλα χρειάζονται πιο συντονισμένη δράση και προγραμματισμό.
Σε κάθε περίπτωση τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο αν η Αρχή του τόπου μας δεν βάλει στην άκρη τα προσωπικά της, μικρά και ιδιοτελή συμφέροντα και να δουλέψει με γνώμονα το κοινό καλό.
Ολοι γνωρίζετε ότι ο Νίκος Σταυρέλης αγαπά τον τόπο μας και θέλει με τις δικές του δυνάμεις να τον βοηθήσει όσο μπορεί, χωρίς να αποσκοπεί σε τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτό.
Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά, η εμπειρία του στα διοικητικά , και όχι μόνο, θέματα, η κοινωνική του ευαισθησία και η καθαρότητα του βίου του, αποτελούν εγγύηση για μια δημαρχιακή θητεία, παραγωγική, αποτελεσματική και έντιμη.
Επειδή θέλω και εγώ να είμαι μέρος της λύσης των προβλημάτων, αλλά και επειδή αισθάνομαι ευθύνη για τον τόπο μου σας ζητώ να με ψηφίσετε για να κάνουμε την Κόρινθο, όπως την ονειρευόμαστε.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
Επιχειρηματίας
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου
με τον Νίκο Σταυρέλη

Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από καλώδια δημοτικού φωτισμού στο κέντρο της Κορίνθου

Previous article

Προσοχή! Επιδημία παραπληροφόρησης στην Κόρινθο!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.