1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Στο Συνοικισμό μίλησε ο Νίκος Σταυρέλης

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης πραγματοποίησε ομιλία στην κεντρική πλατεία του Συνοικισμού Κορίνθου, το βράδυ της Παρασκευής.

Στελέχη και φίλοι του συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας” και συνοικισμιώτες παρευρέθηκαν στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου θέλοντας να ακούσουν τις δεσμεύσεις του για την ιστορική συνοικία της Κορίνθου και το δήμο γενικότερα.

Μεταξύ των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της “Πνοής Δημιούργίας” που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Συνοικισμού ήταν ο Γιώργος Μουρούτσος και η Θέκλα Γιαννούλη

Αρχικά ο Νίκος Σταυρέλης μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά του Συνοικισμού στον πολιτισμό και στην κουλτούρα του τόπου. Αναφέρθηκε σε γνωστές προσωπικότητες της ιστορικής συνοικίας που έχουν διακριθεί για το έργο τους όπως τον Παύλο Ορκόπουλο, τον Νίκο Μαρκούτση, τον αείμνηστο Λάκη Γιαννιδάκη κ.α. Μάλιστα με τον τελευταίο και ιδρυτή της sfedona.gr ο Νίκος Σταυρέλης, όπως είναι γνωστό, είχε έρθει πολλές φορές σε σκληρή αντιπαράθεση λόγω πολιτικών διαφορών την περίοδο που ακόμα ήταν στο πλευρό του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού.

Για εμάς αποτελεί δικαίωση που έστω και τώρα πρώην στενοί συνεργάτες του Αλέκου Πνευματικού αποκαλύπτουν το ανύπαρκτο έργο και καταδικάζουν μεθοδεύσεις και μικροπολιτικές της απερχόμενης δημοτικής αρχής που φρέναραν την ανάπτυξη της Κορίνθου.

Είναι σημαντικό όμως και αναφερόμαστε σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους, ότι η αναγνώριση προσφοράς αυτών των ανθρώπων δεν πρέπει να μένει μοναχά στα λόγια αλλά να υποστηρίζεται από ανάλογες πρωτοβουλίες που θα τιμούν έμπρακτα την προσωπικότητα και το έργο τους.

Η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. στο εκλογικό του κέντρο στην Κολιάτσου.

 

Ο Γόντικας από το Ξυλόκαστρο για την στήριξη των μικρομεσαίων παραγωγών

Previous article

Ο Δέδες κάλεσε τους Νεμεάτες να συμπορευτούν στο “νέο δρόμο” για την Πελοπόννησο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.