1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Παπαδημούλης από Κόρινθο: Θα παλέψουμε να μην βγει ο Βέμπερ στην θέση του Γιούνκερ”

0

Την Κορινθία επισκέφθηκε χθες ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Από την ομιλία του Δημήτρη Παπαδημούλη στην Κόρινθο: “Ότι καταφέραμε ήταν κόντρα στο ρεύμα που επικρατούσε στην Ευρώπη”

Μαζί με τους βουλευτές του Νομού Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον  Συντονιστή κ. Παπασταμόπουλο Γιώργο καθώς και την αναπληρώτρια συντονίστρια της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελένη Φασιλή, ξεκίνησαν την επίσκεψη  από την Νεμέα, το αρχαίο στάδιο και το μουσείο. Συναντήθηκαν με μέλη του συλλόγου οινοποιών και συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου καθώς την πρόταση των βουλευτών για τη δημιουργία Ινστιτούτου Αμπελουργίας και Οίνου στην Κορινθία, με έδρα τη Νεμέα.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν στην Κόρινθο, με το σύλλογο ΑμεΑ Κορινθίας, και με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Κ. Κατεμή και τα μέλη της Διοίκησης, όπου παρουσιάστηκε η αναπτυξιακή πρόταση του Κέντρου για την ενίσχυση της απασχόλησης και την αντιμετώπιση της ανεργίας στο Νομό.

Ο επόμενος σταθμός ήταν το Λουτράκι όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Συλλόγου των επισιτιστών Λουτρακίου- ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ, του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου και  της Ένωσης ξενοδόχων, τη Διοίκηση της ΑΕΔΙΚ και το Δ.Σ. των εργαζομένων της Διώρυγας, και ενημερώθηκαν για τα αιτήματα και τις προτάσεις τους και τα προβλήματα των διαφορετικών τομέων και κλάδων.

Αργά το απόγευμα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ήταν ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση στην Κόρινθο για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και τις προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Σωτήρη ΒαλντένΣτέργιο Καλπάκη και Βλάση Τσιόγκα.

Γνωρίζουμε την Θέκλα Γιαννούλη…(video)

Previous article

6 Γαλάζιες σημαίες στην Κορινθία – Ούτε δείγμα στο δήμο Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.