ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυνατότητες και προοπτικές για την ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού στην Κορινθία

0

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/5/2019, η πρώτη ημερίδα Αθλητικού Τουρισμού στο Λουτράκι. Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων,  άνοιξε ένα σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με όλους όσους εμπλέκονται στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ως καθοριστικό παράγοντα τουριστικής ανάπτυξης τις συνέργειες και έθεσε ως νέα πολιτική προοπτική για τη χώρα την εφαρμογή του μοντέλου ΣΔΙΤ για τον τουρισμό.

«Με το μοντέλο αυτό, το οποίο έχει γίνει πλέον καθολικά αποδεκτό, θα καταστήσουμε αειφόρο το τουριστικό μας προϊόν, θα αξιοποιήσουμε το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο και θα μοχλεύσουμε πόρους αναπτύσσοντας την περιφερειακή μας οικονομία» τόνισε επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης.

Ο Παναγιώτης Θεοχάρης (μηχανικός της SEG Racing Academy) αναφέρθηκε στο γεγονός πως όλο και περισσότεροι ποδηλάτες αθλητές επιλέγουν τον τόπο μας για τις προπονήσεις τους

Κάτοικοι Εξαμιλίων | Το ρέμα “ανθίζει” και εμεις τρέμουμε στην ιδέα μιας πιθανής  βροχής

Previous article

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εν όψη των Ευρωεκλογών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.