5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεργασία Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου & Εμπορικού Συλλόγου

0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του, εκπροσωπούμενος από την Πρόεδρο κα Αναστασία Λάμπου και τα Μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Καλλιόλια Γεώργιο και Χαβέλη Νικόλαο, επισκέφτηκαν το Α.Τ. Ξυλοκάστρου, την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Στα πλαίσια της προγραμματισμένης επίσκεψης, ανέπτυξαν εποικοδομητικό διάλογο και επέδωσαν, ως δωρεά, γραφική ύλη και σχετικά αναλώσιμα, τα οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Ξυλοκάστρου – Υποδιοικητής κος Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου: “η συνεργασία μας με το Α.Τ. Ξυλοκάστρου είναι εξαιρετική καθώς σε κάθε μας δράση και εκδήλωση, είναι δίπλα μας πρόθυμα, άμεσα, ανθρώπινα και αποτελεσματικά. Εκφράζουμε επίσης, δημόσια, την ευγνωμοσύνη μας για τις καθημερινές τους υπηρεσίες πρόληψης και ασφάλειας, τόσο προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο όσο και ειδικότερα προς τους εμπόρους και λοιπούς ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας.

Η δωρεά γραφικής ύλης και αναλωσίμων, εκ μέρους του Εμπορικού μας Συλλόγου αποτελεί μία συμβολική πράξη αναγνώρισης της μεγάλης κοινωνικής προσφοράς, του Α.Τ. Ξυλοκάστρου και δη του φιλότιμου και άοκνου ανθρώπινου δυναμικού του, μέσα από μία μακρόχρονη οικονομική κρίση και κάτω από αντίξοες συχνά συνθήκες.

Ευχόμαστε υγεία και ευημερία τόσο στο προσωπικό του Α.Τ. Ξυλοκάστρου όσο και στους οικείους τους και θα είμαστε πάντα και εμείς με κάθε πρόσφορο τρόπο δίπλα τους”.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου “ο Ερμής”.

Πηγαίνετε να τη δείτε … έμειναν τρείς παραστάσεις 9,10,και 11 Μαΐου

Previous article

Θερμή υποδοχή του Παναγιώτη Νίκα σε Βραχάτι και Ζευγολατιό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.