1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Την Κυριακή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο

0

Την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση οργανώνει το ΚΚΕ, την Κυριακή 12 Μάη, στις  8 μ.μ., στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο. Θα μιλήσουν:

Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής,

Βιβή Τζέκου, υποψήφια δήμαρχος Κορινθίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση,

Γιάννης Κελλάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Καλούμε τους εργαζόμενους, ωστε μπροστά στις εκλογές να μην παγιδευτούν, να μη δώσουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, να προσπεράσουν τους εκβιασμούς, τις υποσχέσεις και τις νέες απάτες όλων αυτών που η πολιτική τους υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Εμπειρία υπάρχει πλούσια και όλα έχουν δοκιμαστεί.

 

Οι νέοι, εργαζόμενοι, αυταπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, συνταξιούχοι, να κρίνουν με βάση τις δικές τους σύγχρονες αναγκες. Να στηρίξουν τη δύναμη εκείνη που δεν έλειψε από κανένα μικρο η μεγάλο αγώνα. Τη δυναμη που και την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι στήριγμα, αποκούμπι, μπροστάρης στον αγώνα για τα δικαιώματα τους. Γι’αυτό και πρέπει να ενισχυθεί ώστε από καλύτερες θέσεις να δώσει τις μάχες που έχουμε μπροστά μας. Να στηρίξει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.

Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός!

Γραφείο τύπου 
Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ

Εαν υπήρχε «Golden Buzzer» στις εκλογές θα το έπαιρνε ο Πελοπίδας

Previous article

Πηγαίνετε να τη δείτε … έμειναν τρείς παραστάσεις 9,10,και 11 Μαΐου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.