1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Ξεσήκωσε τον κόσμο ο Νίκος Σταυρέλης (φωτορεπορτάζ)

0

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Πνοή Δημιουργίας» δήμου Κορινθίων με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Σταυρέλη, την Παρασκευή το βράδυ.

Η Κολιάτσου πλημμύρισε με κόσμο που χειροκροτούσε ακατάπαυστα καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του έμπειρου αυτοδιοικητικού και υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη.

Με καταιγιστικό λόγο και απελευθερωμένος πλέον από φοβίες και δεσμεύσεις, ο Νίκος Σταυρέλης κυριολεκτικά αποδήμησε τον πρώην συνεργάτη του και επί 13ετίας δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό αποκαλύπτοντας τα τραγικά του λάθη στη διαχείριση σημαντικών θεμάτων στη διοίκηση του δήμου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που η «Πνοή Δημιουργίας» έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει την επόμενη μέρα και με ενθουσιασμό παρουσίασε τα στελέχη της, τους συνεργάτες του.

Μια επιτυχημένη εκδήλωση με δυνατό παλμό και άρωμα νίκης την χαρακτηρίζουν οι φίλοι του συνδυασμού, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στα σενάρια που διαρρέουν οι πολιτικοί αντίπαλοι για χαμηλά ποσοστά Σταυρέλη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την βραδιά των εγκαινίων:

Πέτρος Τατούλης : Ιστορική αναγκαιότητα η συνεννόηση και η σύνθεση των πολιτικών δυνάμεων

Previous article

Συνεργασία και κοινή κάθοδος Γιώργου Δέδε και Οικολογικής Κίνησης Πελοποννήσου 

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.