1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Ο γιατρός Τάσος Γκιολής υποψήφιος με το συνδυασμό του Παν. Νίκα

0

Ανακοινώθηκε σήμερα, Παρασκευή 03.05, η υποψηφιότητα του Αναστασίου Γκιολή, στην Π.Ε. Κορινθίας, με το Συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

 

Ο Αναστάσιος Γκιολής είναι ιατρός των επειγόντων του Γ.Ν. Κορίνθου & Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πέραν του ερευνητικού του έργου, της επιστημονικής του γνώσης και κατάρτισης (κατέχει 2 master, στο ΕΚΠΑ/στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας/Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας) και της εθελοντικής του δράσης (εθελοντής ιατρός στο Χαμόγελο του Παιδιού) είναι κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κορινθίας και με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία (εκλέχθηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στις εκλογές του 2014).

 

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις του, τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την αλλαγή, για το καλό της Κορινθίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

 

Το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” στο 4ο ΓΕΛ Κορίνθου

Previous article

Ανθεστήρια 2019 – Γιορτή του Ρόδου στο Σχίνο Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.