ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ένας Κορίνθιος δρομέας με δυνατή θέληση και πείσμα

0

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, μέσω ανάρτησης στη σελίδα της στο fb, συνεχάρη τον Αστυφύλακα Αλέξανδρο Βαμβακίδη που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης τερμάτισε 1ος στον 8ο ΔΟΛΙΧΟ ΔΡΟΜΟ (Dolichos ULTRA RACE) υπεραπόστασης 261 χλμ. Δελφοί- Αρχαία Ολυμπία.

Σε συνέχεια της νίκης του στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2018,  ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης μετά από 38 ώρες και 55 λεπτά σκληρής προσπάθειας έκοψε την κορδέλα του απαιτητικού αγώνα κατακτώντας μια σημαντική θέση στην ελιτ των δρομέων.

Η ανάρτηση του αθλητή στο FB:

Βρισκόμενος στο στάδιο της αποθεραπείας μου, μετά από τον ιδιαιτέρως απαιτητικό αγώνα δρόμου , τον 8ο ΔΟΛΙΧΟ ΔΡΟΜΟ (Dolichos ULTRA RACE), απόστασης 261 χλμ , Δελφοί –Αρχαία Ολυμπία, στον οποίο κατέλαβα την πρώτη θέση με χρόνο 38 ώρες και 55 λεπτά , νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που και αυτή τη φορά στάθηκαν διπλά μου : Την οικογένεια μου και τον αδελφό μου Giannis Vamvakidis , τον πολύ κάλο μου φίλο και Σπαρταθλητή Stergios G. Anastasiadis για τις συμβουλές και οδηγίες που έδωσε για τον αγώνα , τον σύλλογο μου «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL» , τον γιατρό μου ορθοπεδικό, Apostolos Tzoutzopoulos τον φυσικοθεραπευτή μου Yiannis Theocharis , τον φίλο μου Sotirios Dedes και το κατάστημα του « Φαρμακείο Δέδες Σωτήριος» για την προμήθεια των ενεργειακών ποτών, τον φίλο μου Φιλιππο Πρεδαρη και την εταιρεία τουMedicorer , τον φίλο μου Alexandros Gougas και το κατάστημα του Οπτικά Γουγάς / Optica Gougas για την ευγενική τους χορηγία …Τέλος , όλους τους φίλους μου που με τα μηνύματα τους κατά την διάρκεια του αγώνα , μου έδιναν δύναμη να συνεχίζω και να τρέχω πιο δυνατά .

Corinth Exposed Photography Festival 2019!

Previous article

Το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” στο 4ο ΓΕΛ Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.