5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Κάθε πόντος μετράει! Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Κόρινθο

0

Την Παρασκευή 3-5-2019 και το Σάββατο 4-5-2019, η εταιρεία
«ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ» σε συνεργασία με την ομάδα basket του ΚΑΟ Κορίνθου, διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην έδρα της εταιρείας (Άργους 32).

Η εταιρεία «ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ»  αρωγός των ευπαθών ομάδων του τόπου μας και του αθλητισμού και με σύνθημα της «1 πόντος = 1 κιλό», καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ να λάβουν μέρος και να στηρίξουν με την προσπάθειά τους το «ΕΥΘΥΜΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ» και «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Το σύνολο των πόντων όλων των αγώνων θα είναι το σύνολο των κιλών από φρούτα και λαχανικά που θα διανεμηθούν από την εταιρεία
«ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ» στα δύο ιδρύματα.

Η πράξη ζωής είναι απλή

Δήλωσε Συμμετοχή

Με σύμμαχο τη θέληση και την αγάπη για το συνάνθρωπο ελάτε να στηρίξετε την προσπάθεια της Stamatopoulos Fruits σε συνεργασία με την ΚΑΟ Κορίνθου. Όλοι μαζί μπορούμε να εμπνεύσουμε μέσω του αθλητισμού και να προσφέρουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους ανήκει.

1 πόντος = 1 κιλό

Οι 🏀Δηλώσεις συμμετοχής🏀 στο τουρνουά είναι δωρεάν! Στείλτε απλά μήνυμα στη σελίδα Stamatopoulos3on3tournament γράφοντας
▶️ Όνομα ομάδας
▶️ Ονόματα παικτών (4 η κάθε ομάδα)
▶️ Ηλικίες και μεγέθη μπλούζας για τους συμμετέχοντες
▶️ Τηλέφωνα επικοινωνίας

Στο Stamatopoulos3on3tournament θα έχουμε μαζί μας και τον Μάκη Γιατρά, τον προπονητή του Προμηθέα Πάτρας συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια. Έρχονται και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις με αγαπημένα πρόσωπα του Ελληνικού Basketball.

Το πλούσιο βιογραφικό της Γεωργίας Ταγαρά που συντάχθηκε στο πλευρό του Τατούλη

Previous article

Κόρινθος | Μια εφηβική ομάδα δίνει μαθήματα Πολιτισμού και Ήθους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.