1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Θέκλα Γιαννούλη: Γιατί η πολιτική επιβάλλεται να είναι γένους θηλυκού

0

Λίγο πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου, συναντήσαμε την Θέκλα Γιαννούλη στο κέντρο της Κορίνθου, μια γυναίκα που εργάζεται, ζει και βιώνει την καθημερινότητα της πόλης.

Την ρωτήσαμε για τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. “Η ενασχόληση μου με τις ποικίλες εθελοντικές δράσεις, όπως η γνωριμία μου με τον Νίκο Σταυρέλη, εμπνευστή αυτής της προσπάθειας, με έκαναν να νιώσω το πρώτο σκίρτημα συμπάθειας για την πολιτική και την ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση .

 Όλοι οι τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν άμεση σχέση με την γυναίκα και την ποιότητα ζωής της. Περιβάλλον, μόρφωση, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός, εργασία, κοινωνική πολιτική

 

 

Η Θέκλα Γιαννούλη μας εξηγεί γιατί η πολιτική επιβάλλεται να είναι γένους θηλυκού…

Γιατί οι γυναίκες είναι αυτές που βιώνουν πιο πιεστικά όλα αυτά τα προβλήματα.

Γιατί πιστεύω ότι η συμμετοχή των γυναικών στα κοινά θα αποτελέσει την απαρχή μιας διαφορετικής οπτικής και προσέγγισης των τοπικών προβλημάτων.

Γιατί οι γυναίκες είναι σε θέση να συνθέτουν, να συνταιριάζουν και να οδηγούν σε συναινετική επίλυση των διαφορών λόγω πολλαπλών ρόλων (ΜΗΤΕΡΑ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ).

Γιατί με την συμπεριφορά μας, την ευγένεια, την ειλικρίνεια, το σεβασμό στο διαφορετικό, την γυναικεία αισθητική για το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη, την έγνοια μας για την παιδεία, μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά και αποτελεσματικά στην αναγέννηση της Πρωτεύουσας Πόλης μας και των τοπικών κοινωνιών του Δήμου Κορινθίων .

6 λόγοι για να επισκεφθείτε το κατάστημα Ξενογιώργης και την Άνοιξη

Previous article

Η δημιουργία Ινστιτούτου Αμπελουργίας και Οίνου στην Κορινθία αποτελεί διαχρονικό αίτημα και σύγχρονη ανάγκη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.