1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΠΟΨΕΙΣΕκλογές 2019

Ο Παναγιώτης Νίκας έχει κερδίσει έτσι ή αλλιώς…

0

Το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στο café Nostro Mondo ανάμεσα σε πολλές γυναίκες που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή του για μια ανοιχτή συζήτηση σε καθημερινά θέματα που μας απασχολούν.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός κέρδισε το ακροατήριο του με τον «προσγειωμένο» χαρακτήρα του, την αμεσότητα του λόγου του και την ρεαλιστική προσέγγισή αντιμετώπισης προβλημάτων με στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας.

“Είναι ευτυχία να μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά και στα εγγόνια σου. Είναι ευλογία όμως να βοηθάς και άλλους ανθρώπους που είναι δίπλα σου και να κάνεις τη ζωή τους λίγο καλύτερη”

Ο Παναγιώτης Νίκας δεν προέρχεται από «μεγάλα τζάκια» αλλά και δεν παρασύρθηκε ποτέ στην ματαιοδοξία από την πολύχρονη επιτυχημένη αυτοδιοικητική του πορεία. Απλός και προσιτός δημιουργεί φίλους όπου και αν βρεθεί.

Ασχέτως αν σου αρέσει ή όχι το πρόγραμμα του, αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τις θέσεις του αν τελικά αποφασίσεις να τον ψηφίσεις ή όχι στις εκλογές του Μαΐου, ο Παναγιώτης Νίκας είναι σίγουρο πως όχι μόνο έχει γίνει αναγνωρίσιμος στην Κορινθία και σε όλη την Πελοπόννησο αλλά έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση των Πελοποννησίων με την αυθεντικότητά του και τον «καθαρό» προεκλογικό του αγώνα.

Ο Παναγιώτης Νίκας στην Κόρινθο. Από το πλάι του δεν λείπει ποτέ ο μικρότερος γιος του, ο Νικόλας

Λουτράκι│50χρονη εγκλωβίστηκε για 8 ώρες στο ασανσέρ

Previous article

2+2 αγαπημένα εστιατόρια σε Κορινθιακό και Σαρωνικό που θα σε μυήσουν στη νηστεία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.