1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΠΟΨΕΙΣΕκλογές 2019

Βασίλης Μπαλάφας: “Με γνωρίζετε. Ξέρετε ότι θα είμαι εκεί όταν με χρειαστείτε” (video)

0
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Συμμαχία Πολιτών” Βασίλης Μπαλάφας, θυμίζει στους Κορίνθιους και στις Κορίνθιες την εκλογική μάχη του 2014 όταν ο Βασίλης Νανόπουλος δεν κατάφερε να γίνει δήμαρχος Κορινθίων για 25 ψήφους. Στην πενταετία που πέρασε η “Συμμαχία Πολιτών” από τα έδρανα της αντιπολίτευσης διαδραμάτισε σημαντικό αντιπολιτευτικό έργο. Ο Βασίλης Μπαλάφας χωρίς να συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μόνο δεν έχασε το ενδιαφέρον του για τα κοινά αλλά η παρουσία και οι παρεμβάσεις του πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν το δήμο και τους δημότες φανερώνουν το πραγματικό ενδιαφέρον και την όρεξη που κατέχει για να γίνουν πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

“Ζητώ με την δική σας ψήφο να ενδυναμώσω το λόγο σας. Να πραγματοποιήσω αυτά που θέλουμε και ζητάμε.Με γνωρίζετε. Ξέρετε ότι θα είμαι εκεί όταν θα με χρειαστείτε. Αδιαπραγμάτευτα μαχητικός, άτεγκτα δημιουργικός και πολυπράγμων”

Δείτε το βίντεο: Ο Βασίλης Μπαλάφας σας προσκαλεί όλους και όλους στην πρώτη προεκλογική συνάντηση που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 18/4/2018 στο  Pigale CAFE μετά τις 8μιση το βράδυ και … όσο πάει.  

Στην Κορινθία ο Σταύρος Θεοδωράκης

Previous article

Παν. Νίκας| Τα εγκαίνια, ο λαϊκισμός και το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.