4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώρα για ξέστρωμα … όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το καθαρισμό των χαλιών σου

0

Και να που ο καιρός ζέστανε και έφτασε η ώρα που δεν αντέχεις να βλέπεις το σπίτι στρωμένο. Εδώ βεβαίως είναι και η στιγμή που σε διακατέχει η έντονη επιθυμία να είχες εκείνο το μαγικό ραβδάκι που θα έκανε το ξέστρωμα και το καθάρισμα των χαλιών σου με μία μόνο κίνηση .

Ο Μπορεί μαγικό ραβδάκι να μην έχουμε όμως σου έχουμε την πιο εύκολη και οικονομική λύση για το θέμα αυτό . Και προπάντων με την εγγύηση του καλύτερου και πιο έμπειρου επαγγελματία κος Παναγιώτης Σιαπκαράς  διευθύνει την επιχείρηση  Ταπητοκαθαριστήρια  «Η  ΛΑΜΨΗ» . Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1968 και μέχρι σήμερα έχει «βγάλει ασπροπρόσωπες» αμέτρητες νοικοκυρές σε όλη την Κορινθία.

Πόσο σημαντικό είναι όμως να αφήνουμε στα χέρια των ειδικών τα χαλιά μας θα μας εξηγήσει ο κος Σιαπκαράς

Βασικά είναι  θέμα ΥΓΕΙΑΣ! Μπορεί κάποιοι να το επιλέγουν για διευκόλυνση αλλά επιμένω ότι πρωταρχικός λόγος είναι η υγεία η δική μας και της οικογένειάς μας.

Οι βρωμιές όπως το χώμα και η σκόνη, δεν είναι προφανώς οι μόνοι τύποι βρωμιάς που συγκρατεί ένα χαλί. Υπάρχουν και τύποι βρωμιάς που δεν φαίνονται και δεν είναι εύκολο να καθαριστούν από μη επαγγελματία καθώς χρειάζονται ειδικά εργαλεία αλλά και κατάλληλη γνώση. Για παράδειγμα οι ρύποι ή ακόμα και η μούχλα.

Εμείς  στα ταπητοκαθαριστήρια «Η ΛΑΜΨΗ» χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό υψηλής ποιότητας προϊόντα και σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας αλλά και το μεράκι μας για αυτή την δουλειά εγγυόμαστε στους πελάτες μας πως ότι μας εμπιστευτούν θα τους το παραδώσουμε πεντακάθαρο σαν καινούργιο και με χρώματα πιο φωτεινά από ποτέ.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που προστατεύονται από τον ήλιο

Μας έρχεται πιο οικονομικά να καθαρίζουμε μόνοι μας τα χαλιά ;

Μάλλον πρόκειται για μύθο ! Αφού εάν αποφασίσεις να καθαρίσεις μόνος σου  τα χαλιά σου και μιλάμε για σωστό καθάρισμα θα πρέπει να αγοράσεις τα εργαλεία και τα ειδικά προϊόντα καθαρισμού. Επιπλέον θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ από τον χρόνο σου . Να καταβάλεις μεγάλο κόπο γιατί δεν διαθέτεις τον εξοπλισμό για στέγνωμα κτλ

Και φυσικά υπάρχει και το ρίσκο πάντα να προκαλέσεις και ζημιά αν έχεις ευαίσθητο χαλί ή μοκέτα. Το ίδιο ισχύει και για τα κλινοσκεπάσματα. Αν θέλεις να τα έχεις για περισσότερο καιρό τότε είναι καλύτερα να τα αφήσεις στα χέρια των ειδικών . Οπότε σίγουρα είναι και πιο οικονομική λύση , πιο ξεκούραστη και πιο «καθαρή».

Η φύλαξη των χαλιών μας ή των κλινοσκεπασμάτων πόσο σημαντική είναι ;

 

Εξίσου σημαντική με το σωστό καθάρισμα. Ειδικά εάν δεν έχεις αποθηκευτικούς χώρους ή ένα μέρος προστατευμένο από την υγρασία και τα έντομα, αυτό μπορεί να σε σώσει.

Είναι σημαντικό ότι «Η ΛΑΜΨΗ»  προσφέρει αυτή την υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ στους πελάτες της και διαθέτει άνετους και ασφαλή χώρους αποθήκευσης με αντιμικροβιακή προστασία.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για την αποθήκευση των χαλιών και των κλινοσκεπασμάτων σας που πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές

Άλλες υπηρεσίες

 

Με ένα μόνο τηλεφώνημα σας , το συνεργείο μας φθάνει στο χώρο σας παραλαμβάνει τα χαλιά σας και σας τα παραδίδει όποτε επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουμε και επιτόπιο καθαρισμό χαλιών , μοκετών , σαλονιών , απολύμανση στρωμάτων . Όλα αυτά στο χώρο σας είτε είναι σπίτι είτε επαγγελματικός χώρος.

Κάνουμε και επισκευές χαλιών. Αλλαγή κροσιών και ρελιάσματος στο χαλί ή μοκέτα αντίστοιχα.

Προσφορές

Καθαρίζοντας τα χαλιά ή τις μοκέτες σας ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμός παπλώματος ή κουβέρτας.

Καθαρίζοντας 3 κουβέρτες  ή 3 παπλώματα το 1 ΔΩΡΟ

Δωρεάν φύλαξη αντιμικροβιακή προστασία

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ   «Η   Λ Α Μ Ψ Η »
Σιαπκαράς Παναγιώτης

Κεντρικό Κατάστημα: Γλαύκης 5 , Κόρινθος  /  τηλ. 27410 20007
Υποκατάστημα: Κλένια Κορινθίας  /   τηλ. 27410 85244
Κινητό   6983 005453

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόρινθος | Το έθιμο των καβαλάρηδων ανήμερα του Αγίου Γεωργίου

Previous article

Η Μιρέλα Πάχου με το ακορντεόν της έρχεται στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.