ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στη Νεμέα το Πανελλήνιο Final-4 Παίδων

0

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. σε συνεργασία με το τοπικό σωματείο Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ, το Δήμο Νεμέας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν την τελική φάση του Final-4 Παίδων που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στην ιστορική πόλη της Νεμέας.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ο Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80, ο Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. και η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, όπου οι δύο πρώτες της βαθμολογικής κατάταξης, θα προκριθούν απευθείας στην επόμενη φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και η 3η, θα διεκδικήσει την πρόκρισή της με ομάδα από τις Ενώσεις της Αττικής.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για την 1η αγωνιστική ξεκίνησαν, από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε ουδέτερες έδρες με τις ομάδες, του ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ και ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80 να επικρατούν με 3-1 και 3-0 σετ, αντίστοιχα επί των αντιπάλων τους ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

Η 2η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/4/19 με τους αγώνες ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 – Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ και ολοκληρωθεί η τελική φάση με την 3η αγωνιστική και τους αγώνες Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. και Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80.

Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής καθώς και οι επισκέπτες, αναμένεται να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς θα φιλοξενηθούν τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού γι’ αυτή την αγωνιστική χρονιά.

Μετά το πέρας των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις, προεξάρχοντας στον πρωτεργάτη και δημιουργό του Βόλεϊ στη Νεμέα τη δεκαετία του ’80 κ. ΠΡΟΥΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Δήμος Κορινθίων: Κάλεσμα των νέων σε διάλογο για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες από την Ε.Ε.

Previous article

ΚΕΚ Κορινθίας: Voucher για τους συμμετέχοντες στην Κοινωφελή Εργασία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.