1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΠΟΨΕΙΣΕκλογές 2019

Δημ. Εγγλέζος: Απλές καθημερινές κινήσεις μπορούν να κάνουν την διαφορά

0

Βασική προτεραιότητα της Συμμαχίας Πολιτών σαν αυριανή δημοτική αρχή θα αποτελέσει η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος για όλους τους δημότες της Κορινθίας.

Η ανακύκλωση σαν πρωταρχική συνιστώσα της προστασίας  του περιβάλλοντος θα αποτελέσει την προτεραιότητα των προσπαθειών μας.

Η  αυτόνομη αξία του περιβάλλοντος η ανάγκη να το προστατεύσουμε και να το διαχειριστούμε σωστά θα πρέπει να διαπερνά όλες μας τις προσπάθειες για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής.

Εγώ, εσύ, εμείς  το χρωστάμε άλλωστε στους  εαυτούς  μας, μα κυρίως στα παιδιά μας  και  στις γενιές που έρχονται .

Χρειαζόμαστε πάνω απ΄όλα  όλους  εσάς τους πολίτες σε μία συνολική προσπάθεια με σκοπό την βελτίωση του περιβάλλοντος και την εξυγνίαση του απ’την αλόγιστη κατάχρηση του Ανθρώπου.

Σας θέλουμε κοντά μας  για να υιοθετήσουμε μαζί μια θετική περιβαλλοντική συμπεριφορά που θα αγγίζει όλους τους Κορίνθιους πολίτες ανεξαιρέτως. Δεν ζητάμε από εσάς κάτι ανέφικτο, γιατί μερικές απλές καθημερινές κινήσεις μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Διαχωρίζουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά και τα αποθέτουμε στους μπλε κάδους, βοηθώντας έτσι όχι μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην εξοικονόμηση φυσικών και οικονομικών πόρων. Στην συνέχεια απορρίπτοντας τα μικροαντικείμενα μας μέσα στους κάδους, και όχι κάτω στον δρόμο, βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης μας, εμποδίζουμε τις δυσάρεστες οσμές και γιατί όχι συνεισφέρουμε και στην ομαλή κυκλοφορία πεζών και αυτοκινήτων.

Η Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου θα υιοθετήσει μια συνεχή προσπάθεια για μια καθαρή και περιβαλλοντικά φιλική πόλη .

Με όλα τα παραπάνω η διεύθυνση καθαριότητας του μελλοντικού μας  Δήμου θα προβεί στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος  επικοινωνίας δημότη-ανθρώπινου  δυναμικού και διαθέσιμων μέσων της διεύθυνσης καθαριότητας για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε θέματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος .

 

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Υπ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΜΕ ΤΗ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΗ  ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Γεώργιου Κύρτσου στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Previous article

Τραγελαφικές εικόνες στην Κόρινθο. Δρόμοι με «κινούμενη» άσφαλτο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.