5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περιπέτεια για τους επιβάτες του Προαστιακού – Ατύχημα στους Αγίους Θεοδώρους

0

Οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου από το ατύχημα με τον συρμό του προαστιακού το απόγευμα της Δευτέρας (γύρω στις 6.30 μ.μ.) στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, εκ των οποίων μόνο ο ένας θα παραμείνει τη νύχτα εκεί για προληπτικούς λόγους.

Το τρένο, αντί να σταματήσει στους Αγίους Θεοδώρους, συνέχισε με μεγάλη ταχύτητα την πορεία του, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο τράνταγμα, αφού ο οδηγός φρέναρε απότομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greeceο οδηγός του συρμού είπε πως δεν υπήρχε σήμανση και για αυτό το λόγο δεν έκοψε ταχύτητα. Δεν υπήρχε βλάβη, απλά το φανάρι δεν λειτουργούσε.

Στο σημείο έσπευσαν η  αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπήρξε εκτροχιασμός συρμού τρένου στον προαστιακό σιδηρόδρομο στην παρακαμπτήριο πριν τον σταθμό Αγίων Θεοδώρων δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ και διευκρινίζει πως λόγω ανεπτυγμένης ταχύτητας διερχόμενο τρένο χρειάστηκε να εφαρμόσει ακαριαία πέδη στο συγκεκριμένο σημείο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ δεν υπήρξαν τραυματισμοί επιβατών, ενώ τρεις επιβάτες έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους.

«Πέρα από το αναπόφευκτο τράνταγμα που αισθάνθηκαν οι επιβάτες του συρμού, δεν υπήρξε εκτροχιασμός. Τρείς επιβάτες έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους» αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Πολύ μικρό το Δημοτικό Θέατρο για “Το μεγάλο μας τσίρκο”

Previous article

Δεντροφύτευση στη “Γλυκια Ζωή” μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.