1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Την Κυριακή η επίσημη παρουσίαση του Κωστή Ζερβού στο Λουτράκι

0

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κωστής Ζερβός προσκαλεί όλους τους δημότες στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 6:30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

Η Ανακοίνωση του Συνδυασμού

Είναι πλέον ορατό από όλους τους κατοίκους και επισκέπτες αυτού του ευλογημένου τόπου ότι ο Δήμος μας – ένας Δήμος διάσημος από την αρχαιότητα -βιώνει μία διαρκή στασιμότητα που έχει οδηγήσει σε μία ατέρμονη παρακμή. Το πολιτικό προσωπικό που οδήγησε το Δήμο μας έως εδώ, πορεύεται κουρασμένο, χωρίς όραμα, χωρίς νέες ιδέες και κυρίως χωρίς στόχευση.

Τις επιπτώσεις αυτής της πραγματικότητας τις αισθάνονται όλοι οι δημότες χωρίς εξαίρεση. Τα διαπιστωμένα από όλους μας προβλήματα που διογκώνονται καθημερινά αντιμετωπίζονται μοιρολατρικά, αποσπασματικά και επιπόλαια, σα να υπήρχαν πάντα και σα να μην μπορεί να κάνει για αυτά τίποτα, κανείς.

Η πορεία αυτή πρέπει και μπορεί να αναστραφεί – Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή πορείας!

Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή της πολιτικής που εφαρμόζεται από τις Δημοτικές αρχές και μας οδήγησε σ’ αυτή την πραγματικότητα. Υπάρχει ανάγκη από μία νέα πολιτική, που θα έχει στόχο την αναβάθμισή του, με την επίλυση των μεγάλων αλλά και μικρών προβλημάτων και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του. Μία πολιτική που θα τον βγάλει από την παρακμή και θα τον οδηγήσει στην ανάπτυξη προς όφελος όλων των κοινωνικών ομάδων, όλων των δημοτών.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που φαινομενικά διαρκούν περισσότερο από άλλες και μία από αυτές ήταν η απόφασή μου να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας. Άνοιξα διάλογο με τους πολίτες, συγκροτήσαμε μία συλλογικότητα ικανή να λύσει τα προβλήματα του τόπου και διεκδικώ το Δήμο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Είμαι ευτυχής γιατί καθημερινά συναντώ ανθρώπους με ίδιες αγωνίες και κοινό όραμα, είμαι περήφανος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συνεργάτες μου και είμαι σίγουρος για το εγχείρημα γιατί είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, αποκομμένο από τα δεσμά που είχε ο Δήμος μας μέχρι τώρα, άρτια επεξεργασμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο.

Είμαι έτοιμος να δώσω αυτή τη μάχη. Είναι μία επιλογή ευθύνης που πηγάζει από τη συνείδησή μου.

«Με τον καιρό να ‘ναι κόντρα, είναι τιμή σαν πετάς!»

Κωστής Ζερβός
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης
«ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Κορινθία: Πυροβόλησε θανάσιμα 52χρονο επειδή του έκλεβε τις κότες

Previous article

Στο φεστιβάλ Καρδίτσας το θέατρο Περιγιαλίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.