1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Τιμολέων Πιέτρης: Θέλω να γουστάρετε που είστε Κορίνθιες και Κορίνθιοι!(video)

0

Σαββάτο απόγευμα και την είσοδο του δημαρχείου Κορίνθου διαβαίνουν πολλοί νέοι και νέες για να ανέβουν στον δεύτερο όροφο εκεί που βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. (ίσως για τους περισσότερους να είναι η πρώτη φορά που την αντικρίζουν) και να παρακολουθήσουν την επίσημη ανακοίνωση του 26χρονου υποψήφιου δημάρχου Τιμολέοντα Πιέτρη για τις εκλογές του Μαϊου.

Βγαίνοντας από το ασανσέρ, ξαφνιάστηκα αντικρίζοντας μια διαφορετική ατμόσφαιρα σε σχέση με αυτή που έχω συνηθίσει μέχρι τώρα στο δημαρχείο. Μουσική, αισιοδοξία, χαμόγελα, χαρούμενα πρόσωπα. Ένας άλλος κόσμος. Ένας κόσμος που γύρισε την πλάτη στο τετριμμένο αυτοδιοικητικό σύστημα και οραματίζεται έναν δήμο μακρυά από παλιές νοοτροπίες και τακτικές.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ο Τίμος μπήκε στην αίθουσα με αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως “Μαζί Μπορούμε” να φτιάξουμε ένα δήμο που να είμαστε υπερήφανοι.

“Για να το πω και πιο λαϊκα”, όπως είπε ο ίδιος, “Θέλω να γουστάρετε που είστε Κορίνθιες και Κορίνθιοι”!

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την εντυπωσιακή είσοδο του Τιμολέοντα Πιέτρη (δυναμώστε την ένταση στα ηχεία) και σε επομένη ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε για όσα ο υποψήφιος δήμαρχος είπε στους παρευρισκόμενους αλλά και για τους υποψήφιους συμβούλους που ανακοίνωσε.

 

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην Κόρινθο

Previous article

Η όμορφη Λουτρακιώτισσα και οι ανήθικες προτάσεις με μεγάλα ποσά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.